Covid lezárás után visszatérve a suliba, észrevettétek, hogy sok gyerek sokkal többet lett náthás?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 14:15
1/13 anonim válasza:
Igen!
Bár az enyém ovis volt, de a 3 év alatt alig volt beteg.
A + egy éve (nem volt még iskolaérett maradt 1 évet) katasztrófa volt!
Már rendesen féltem hogy kirúgnak, mert annyit hiányoztam a melóból
2/13 A kérdező kommentje:
1 nálatok is CSAK náthás volt, vagy más baja is volt?
2023. aug. 4. 14:25
3/13 anonim válasza:
Csak nátha.
Folyton folyt az orra.... Néha köhögött. Amivel persze nem engedték oviba mert "jajj nem lehet"
Még csak láza sem volt az esetek többségében.
De ha kettőt köhintett vagy 3x megtörölte az orrát délelőtt már jött a telefon hogy beteg a gyerek vigyem haza.
4/13 A kérdező kommentje:
Dettó, nálunk is konstans orrfolyás de mindenkinél
2023. aug. 4. 14:32
5/13 anonim válasza:
Sajnos az óvónők is azt mondták hogy az az egy év amiben az agyon sterilizálás és lezárás volt, nagyon sokaknál azt eredményezte hogy most minden apró cart elkapnak
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, de sokszor a felnőttek is, vagy ők csak a gyerekektől lesznek náthásak sokszor.
2023. aug. 4. 14:35
7/13 anonim válasza:
Szerintem a felnőttek is sokkal jobban odafigyeltek arra hogy ne kapják el a covidot (maszk, távolságtartás) így mást se szedtek össze. Most h nem figyelünk erre, mindent elkapunk, mert a szervezetünknek meg kell szokni megint
8/13 anonim válasza:
Igen, ertelemszeruen azert, mert 2 evig sterilen voltunk tartva, persze, hogy ujra kell indulnia az immunrendszernek.
10/13 anonim válasza:
Igen. Az èn gyerekem nem jàr suliba, de covid òta mindketten sokkal betegesebbek vagyunk. Előtte makk egèszsèges kis energiabomba volt, azòta sokat nàthàs ès punnyadósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!