Mikor születtél? Hanyadikos vagy? Esetleg évismétlő vagy évvesztes vagy? Netalán előbb kezdted a sulit, mint kellett volna?
Na, akkor én vagyok itt a legidősebb.
'94 decemberében születtem, 15 éves vagyok, most tizedikes. Nem vagyok évvesztes, nem buktam, nem kezdtem előbb.
Na, akkor mégegyszer.
Úgy gondoltam, azt, hogy mikor születtél, hogy év/hónap/nap [év: 1997, hónap:március, nap:4.-e], csak azért, mert látom sokan nem írták le.
Második: Hát, nekem az összes osztálytársam '97-es, kivéve 1et, de az előbb kezdte a sulit...:)
Bár én se vagyok magyarországi, gondolom akkor nálunk 1 évvel később indulnak a gyerekek suliba :D
tisztázzuk:
Aki 7-7ésfél évesen ment suliba az évvesztes (még akkor is ha mehetett volna de mégsem ment)
aki 6 évesen ment suliba az meg nem :O
am. én 96.16.01 így 14 és 8os:D És nem buktam csak évvesztes vok.
97-es vagyok 08.23. születtem 7.es vagyok
maradtam egy évet az oviban
18:03: Ja, akkor az osztályomban mindenki évvesztes, mi? xD
Mint mondtam, nem vagyok magyarországi. Itt a '96osok 8.-osok, a '97esek 7.-esek, a '98asok 6.-osok, a '99esek 5.-esek, stb.... itt így normális, nálatok lehet, hogy nem :)
Amúgy köszi a ti válaszaitokat is :D
1997.04.01 8.-os vagyok, én vagyok a legfiatalabb az osztályban:) se nem évvesztes, se nem évismátélő vagy ilyesmi.
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!