Ha egy gyereknek nincs mást csinálnia miért ne gépezhetne?
“Mondjuk ha bulizol, élményeid, barataid, sztorijaid, tapasztalataid, közös emlekeid lesznek, csajaid is pl. Attól hogy ülsz a gép előtt lfsz se történik.”
Fel kéne fogni a hülye agyatokkal, hogy nem mindenki extrovertált
31. Olyan nincs.
Mindenkibe bele lehet nevelni.
A gyerekemet elvittem mindenhova. Szülinapi bulikra, rendezvényekre, plázákba sok ember közé, már kb 5 éves korától rászoktattam arra, hogy ne merjen introvertált szenny lenni. És tessék, imád emberek között lenni, és elítéli az egész napos számítógépezést.
#31 Introvertáltként is sokmindent lehet csinálni, ami nem gép előtt ülés. Én pl. szeretek olvasni, sportolni, űzni a hobbimat, kint lenni a természetben, de lehet sétálni, valamilyen kreatív hibbit találni, kertészkedni stb. Millió lehetőség van. És introvertáltnak lenni sem azt jelenti, hogy soha senkit nem akarsz látni, emberek közé az introvertáltak is járnak, csak kevesebbet.
#32 te meg remélem, csak trollkodsz.
32. Én is mindig vittem a gyermekemet mindenhova, minden szülinapi zsúron ott voltunk, rendezvényekre jártunk, mégsem szereti.
Engem is hasonlóan neveltek, és én sem vagyok oda érte. Tehát ez szerintem karakter kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!