A 14 éves fiam teherbe ejtette a 12 éves baratnőjét?
12 éves kislánnyal jár a Fiunk, úgy, hogy találkoznak, városban mászkálnak, beülnek valahová...tini szerelemnek indult! Sajnos kiderült, mert a gyerek elmondta, hogy ennél több is történt köztük. A kislány szobájában is lehetnek, csukott ajtónál. Elmesélte a Fiam, hogy mit szoktak csinálni (szexuális tartalmú dolog, de nincs behatolás). Azonnal jeleztem a szülőknek, hogy szerintünk ez nem oké, semmi keresnivalója két túlfűtött kamasznak ilyen szituációban. A kislány édesanyja mondta is, hogy nem fogják engedni. Ehhez képest elolvastam egy beszélgetést, amiben aggódik a két fiatal, hogy nem jött meg a kislánynak!!!
Mi a fenét csináljunk?
Elmondtunk mindent a gyereknek, fel van világosítva, tudja mit miért kell csinálni, ismeri az óvszer használatát, nincsenek tabuk. Mégsem mondta el, hogy nem csak a szexuális tartalmú dologot művelték, hanem többet is esetleg. Kérdezzek rá? Ha hazudik? Mi van, ha annyira félnek a következménytől, hogy letagadja? De, ha baj van, nem lehet sokat várni...
Segítsetek légy szíves!!!
#90.
Mindenképpen ez lenne!
Annyit már sikerült elérnem a szüleinél, hogy nem lehetnek kettesben a kislány szobájában és a házban, ha nincs otthon senki!!! Kicsit megijesztettem az anyukát!
Tudom, hogy nem korrekt, de néha belenézek a beszélgetéseikbe, így tudjuk célzottan irányítani a témáinkat a Fiunkkal.
90. Vagyok.
Most már nagyon érik egy terhességi teszt, nem? Vagy csak a fiad üzeneteit nézed és konkrét tényeket nem akartok?
Egy teszt megmondja/ megmondhatja hogy terhes vagy nem.
Persze 2/3 tesztet kellhet csinalni, de ha egy is pozitív akkor megijednék.
Azóta már megjött Neki! Ilyen értelemben nincs gond.
Beszéltem az anyjával, küldtem Neki néhány érdekes fotót, amit a lánya nyilvános profiljáiról szedtem le, így kinyílt a szeme. Fogalma sem volt arról, mit művel a lánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!