Miért mondják legszebb évek a középiskolás évek?
Szerintem az általános iskola sokkal jobb. Ott sokkal hosszabb idejű, és mélyebb barátságok kötődnek. Gimiben mi is eljátszottuk 4 éven keresztül, hogy ,, jaaaaaaj mi aztán egy család vagyunk, és szeretjük egymást,, elballagtunk, mindenki kiposztolta instára, aztán ennyi, azóta semmit se beszéltünk. 10-ből 9 osztály így szokott járni.
4 év alatt NEM lehet ilyen szoros kötődést kialakítani, főleg úgy, hogy kb kényszerítve vagy, hogy szocializálódj, nálunk folyamatosan ki volt nézve, és gúnyolva az, aki nem volt annyira szociális, és csak 1 barátja volt. Emlékszem a ,, gólya tábor,, nevű hülyeségre, amikor ilyen csapatépítő baromságokat kellett csinálni, amiket senki le se szart, na én kb akkor beszéltem pár osztálytársammal először és utoljára.
Ami viszont tényleg jobb volt a gimiben, hogy nem voltunk annyira megkötve, nem kellett külön szülői nyilatkozat, hogy egyedül menjünkk haza, szünetekben nem voltunk kizavarva az udvarra, + nálunk volt egy ilyen szabály, hogy beszedték a telefonokat nap elején, a gimiből ez a hülye szabály már eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!