Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy korlátozzátok a kiskamasz...

Hogy korlátozzátok a kiskamasz gyereknek a nyári szünetben a számítógép használatot?

Figyelt kérdés
Az enyém képes lenne egész nap ott ülni mivel nincs kert mert lakótelepen lakunk nem is megy ki. Mondjuk nincs is kivel játszon mert minden gyerek a gép előtt ül.
2023. jún. 16. 18:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Miért kellene korlátozni?
2023. jún. 27. 21:33
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Talán mert ne legyen belebu*ulva a virtuális vilagba.
2023. jún. 27. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy. Csinálunk programokat, de szeret olvasni is, vagy valamerre elmenni a barátaival. Van olyan is, hogy pl. egy egész nap és egész éjszaka gépezik - nos, ez engem nem különösebben zavar. Egyrészt szünet van, hadd csinálja, amihez kedve van. Ha ezzel kapcsolódik ki, akkor ezzel. Másrészt én anno ebben a korban képes voltam szintén egész nap olvasni, ráadásul félhomályban, mert le volt engedve nagyrészt a redőny, hogy kevésbé melegedjen fel a lakás a naptól. Én is túléltem, semmivel sem rontja jobban ő se a szemét.
2023. jún. 28. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
13, Mondjuk egyáltalán nem mindegy mit csinál a gépen. Nem csak arról van szó rontja e a szemét.
2023. jún. 28. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy én nem értem, hogy miért van ennyire túldémonizálva a gépezés. Én személy szerint rengeteget "gépezek" (ténylegesen számítógép, vagy tablet). Ebben benne van az, hogy olvasok, regényt írok, filmezek, videóra edzek, videóról tanulok táncolni, idegennyelvet gyakorlok, sorozatot nézek, videochatelek egy barátommal, aki nyaranta külföldön van a rokonainál(tehát nem találkoznánk), digitálisan rajzolok és néha játszok is. És ha nincs házon kívül programom, akkor megesik, hogy csak "gépezek". Nem látom mi ezzel a gond.
2023. jún. 28. 20:33
 16/16 anonim ***** válasza:
46%

"Szerintem az nem normális elvárás hogy csináljon valami mást, de nem szolgáltatsz neki semmi alternatívát."

"Kínálj más alternatívát. Azt nem várhatod, hogy ne gépezzen, de nincs más."

Szerintem marha "viccesek" azok a kommentek az #5, #6-tól, hogy kiskamasznak tényleg ne legyen más alternatívája, amit MAGÁTÓL KITALÁL, minthogy gépezzen. Nehogy már egy kiskamasz gyerek komolyan ne tudjon magától kitalálni magának más programot, minthogy a gép előtt rohad egész nyáron.

Ha ez így van, ott komoly probléma van minimum a gyerekkel, de valószínűleg a szülővel, családdal is, ha ennyire magányos vagy szociopata a gyerek.

2023. júl. 14. 15:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!