18-19 evesen mar gyereke van?
Sok eset lehet
-A lány halálosan szerelmes
-Igen igen vannak olyan lányok, akik azt hiszik, hogy egy gyerekkel megfognak egy pasit, akár szerelem van, akár vagyon.
-Besikerült a gyerek, a pasi meg otthagyta, hisz ő még nem akar babázni
-esetleg meghalt a fiú, a lány meg megtartotta
Felelőtlenség, mert nyilván 0 munka és élettapasztalata van. Én érett voltam, már 16 évesen egyedül laktam, de még én sem látom a 18-19 éves kori énemet alkalmasnak a gyerekhez.
A másik meg az, hogy nyilván azért lett gyerekük ilyen korban, mert lusták voltak védekezni, nem azért, mert erre vágytak.
Na meg manapság már nem nagyanyáink idejét éljük, hogy ilyen korban szüljenek a nők, mert a férfi nem tudja eltartani a családot, meg manapság sokszor le is lépnek igen hamar, még azok is, akik akartak gyereket. De az ilyenek nem tanulnak semmiből, szülnek még 2-3 gyereket, van, hogy külön apától... majd megy a Facebookon a sírás, hogy nincs munkájuk, a pasi lelépett, adakozzunk nekik. Nem tudom sajnálni az ilyeneket, csak a gyereküket, akiknek ilyen szüleik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!