Engem az érdekelne először is, hogy milyen mértékegységben adták meg a nyomás, amin tartani kell.
Aztán megkérdezném, hogy ugyan... pumpád van e fiam?
2023. jún. 2. 02:33
4/36 anonim válasza:
Sehogy. Nem rám tartozik hogyan maszturbál. Úgy látom 8-10 ezerért már lehet ilyen vackot kapni. Hogy most a haverjai vették neki poénból, vagy a zsebpénzéből nem kakaós csigát vett a büfében hanem guminőre spórolt az hót nem érdekel. Az egy értelmes szülőnek nem lehet meglepetés, hogy a gyereke egy kort elérve maszturbál akár eszközzel. Az is felfogható, hogy pont nem arra vágyik egy 15 éves srác, hogy az anyjával a guminőjéről kelljen beszélgetnie. Amúgy is mit mondjak... jobb mintha a paplanba verné.
2023. jún. 2. 02:50
5/36 anonim válasza:
Illedelmesen bemutatkoznék a "hölgynek", majd angolosan távoznék.
2023. jún. 2. 05:38
6/36 NTBS válasza:
Beszélgetnek vele a témáról.
2023. jún. 2. 06:57
7/36 anonim válasza:
#6. NTBS Mármint melyik témáról? Hogy milyen érzés bele verni? Vagy hogy hogyan védekezzen a guminővel? Vagy hogy hogyan tartsa tisztán?🤣
Nem, erről nem kell vele beszélgetni. A felvilágosítás jobbik esetben már megtörtént, onnantól pedig a többi a kamasz _magánügye_. Igen, egy gyereknek is van olyanja.
2023. jún. 2. 07:05
8/36 anonim válasza:
Jahh, beszélgetni, igen, azt én is megpróbálnám, de nem a guminővel.
Én inkább abban biznék a sok felvilágosult liberális..... vel ellentétben, hogy poénból kapta a gyökér kis haverjaitól. Kíváncsi lennék az itt irogató lányos anyukák ugyanolyan édes kis megengedőek lennének e ha egy 25cm es gumi férfit találnának a rózsaszín ágynemű között
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!