Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13-16 éves lányok! Ha van fiú...

13-16 éves lányok! Ha van fiú testvéretek, tudják, hogy ti már menstruáltok?

Figyelt kérdés
Bocs ha ilyen hülye kérdést tettem csak most kicsit hülyén érzem magam..Mivel tegnap az öcsém meglátta a betéteket a fiókomba és most olyan hülyén érzem magam miatta..:S..vagy ne foglalkozzak vele?
2010. okt. 10. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az enyém tudja...én 12/l ő 16/F szal. nem nagyon érdekli a téma de ő is mindig veszekszik ha meglátja a tampont/betétet hogy rakjam el mivan ha vmi fiú haverja meglássa...mondom bazz most micsináljak ha megvan...am ha veszekszünk és visszabeszélek neki ő is mindig megkérdi mivan megvan? mondom meg és?:D szal ez ilyen...enyém tudja a kezdetektől...mert mikor megjött itthon maradtam mert sok volt kérdezte jobban vok -e már...nem izgatta de megkérdezte:D
2010. okt. 12. 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is 4 évvel idősebb a bratyóm. :D

Ja és amúgy tudja...

2010. okt. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!