Elengednétek a 14 éves lanyotokat tüntetni?
Nekem tanárként az a véleményem, hogy egy gyereknek, GYEREKNEK semmi keresnivalója egy tüntetésen.
14 évesen meg főleg nem. Ugyanis fel sem fogja,mi történik.
Az,hogy a sokszor hallott rigmusokat el tudja ismételni,nem jelenti azt,hogy érti is a helyzetet.
A gyerekeket (igen, 18 éves koráig gyerek) nagyszerűen fel lehet sajnos használni politikai célokra.
A lelkileg,mentálisan ingatag kamaszkor pedig sajnos ideális helyzetet teremt a gyerekek káros befolyásolására.
Aki ezt kihasználja, bezsongítja őket önnön céljai érdekében, arról pedig megvan a véleményem.
Akár kolléga, akár nem.
22-es, azért ez az elválólagos 18 is elég erős. 17 éves voltam, amikor érettségire jelentkeztem, 16, amikor fakultáción keresztül el kellett döntenem, hogy hol akarok továbbtanulni és elkezdtem dolgozni.
Szerintem egy 16 éves réges régen tisztában van a helyzettel. És egy 14 is észreveszi a lelakott épületet, 50 éves székeket, a tesi tanárt, aki hirtelen törit tanít és egyebek... Tudod biztosan: gyerek, de nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!