Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam zsebében öngyújtót...

A fiam zsebében öngyújtót találtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam zsebében öngyújtót találtam. Nem feltúrtam a cuccait, csak a szennyest raktam a mosógépbe, és ilyenkor mindig leellenőrzöm, nincs-e valami a ruhák zsebében, pl. pénz, zsebkendő. Természetesen ezt nem zsebre vágom, hanem odaadom neki. Öngyújtót találtam nála. Még nem ért haza, valami haverjával van. Mire véljem ezt az egészet? Szidjam le? Vagy csak tegyem le szobájába?

Tudtommal nem dohányzik, és nem is engedném neki. Mit képzel magáról? Mi a biztosíték rá, hogy cigit szív? mi van akkor ha füves cigit, vagy heroin lő és ahhoz kell az öngyújtó?

2023. máj. 21. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

mert egy ilyen hisztis vénasszonnyal bárkinek is jó kapcsolata lehet XD

hisztizz nyugodtan kérdező, valószínűleg már rég nincs olyan kapcsolatotok, hogy bármiben is őszinte legyen hozzád.

(amúgy meg nem értem a dolgot, nálam is mindig van egy öngyújtó, ki tudja mikor jöhet jól valamire, pedig nem dohányzom. de a dohányos haverom lehet hogy otthon felejti pl)

2023. máj. 21. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Én nem csinalnák akkora ügyet.biztos rákérdeznék.és ha azt mondja hogy cigizik?mit csinálsz.?tilthatod.....de ott leszel vele mindenhol.?attól nem fog leszokni
2023. máj. 21. 21:07
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Én is 17 évesen kezdtem. Hiba, hogy a szüleim nem szidtak le akkor, és meg sem próbáltak tiltani tőle. Teljesen rámhagyták, mert már úgyis közel voltam a 18-hoz.

Te legyél okosabb ennél!

2023. máj. 21. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

26 vagyok, iqos-t szívok, de mindig van nálam egy gyújtó. Bármire kellhet.

Mit tegyel?

Kérdezd meg minek kellett neki egy gyújtó?...

2023. máj. 21. 23:14
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Mi lett a vége?
2023. máj. 22. 20:47
 16/16 anonim válasza:
szerintem higgadj le.. előbb utóbb minden tini kipróbálja a cigit. Emlékszem anno engem elvert anyám, hónapokig nem beszéltünk, ráadásul5 évig dohányoztam. Ne ilyen szülő legyél! Ülj le vele és higgadtan, szépen beszéljétek meg.
2023. máj. 30. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!