A fiam zsebében öngyújtót találtam, mit tegyek?
A fiam zsebében öngyújtót találtam. Nem feltúrtam a cuccait, csak a szennyest raktam a mosógépbe, és ilyenkor mindig leellenőrzöm, nincs-e valami a ruhák zsebében, pl. pénz, zsebkendő. Természetesen ezt nem zsebre vágom, hanem odaadom neki. Öngyújtót találtam nála. Még nem ért haza, valami haverjával van. Mire véljem ezt az egészet? Szidjam le? Vagy csak tegyem le szobájába?
Tudtommal nem dohányzik, és nem is engedném neki. Mit képzel magáról? Mi a biztosíték rá, hogy cigit szív? mi van akkor ha füves cigit, vagy heroin lő és ahhoz kell az öngyújtó?
mert egy ilyen hisztis vénasszonnyal bárkinek is jó kapcsolata lehet XD
hisztizz nyugodtan kérdező, valószínűleg már rég nincs olyan kapcsolatotok, hogy bármiben is őszinte legyen hozzád.
(amúgy meg nem értem a dolgot, nálam is mindig van egy öngyújtó, ki tudja mikor jöhet jól valamire, pedig nem dohányzom. de a dohányos haverom lehet hogy otthon felejti pl)
Én is 17 évesen kezdtem. Hiba, hogy a szüleim nem szidtak le akkor, és meg sem próbáltak tiltani tőle. Teljesen rámhagyták, mert már úgyis közel voltam a 18-hoz.
Te legyél okosabb ennél!
26 vagyok, iqos-t szívok, de mindig van nálam egy gyújtó. Bármire kellhet.
Mit tegyel?
Kérdezd meg minek kellett neki egy gyújtó?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!