Hogy vegyem elejét, hogy a kis hazugságokból ne legyen nagyobb?
6: :D nyilván, nem vagyok hülye, sőt még komolyabb trükköket is lehet ezzel csinálni (amit nyilván anno meg is próbált a kisasszony :D ) de én sem ma jöttem a falvédőről. Akkor letisztáztuk, hogy mennyire lehet engem hülyének nézni (semennyire) és azóta - ennek sok sok éve - tökéletes a kapcsolatunk. Mindig tudom, hova megy és kikkel, mikor jön - és be is tartja. Nyilván, ahogy írtam is, volt ennek próbaüzemmódja, de ez minden tininél így van.
Nem tudom, másnál ez a telefon mennyire státusszimbólum (sok osztálytársának volt már akkoriban is, nem nagy szám) - nálunk minden családtagnak ez van, egyszerűen mert ez a jó márka és _megbízható_. Mindig, mindenkor. Nem úgy, mint az android.
Lehet hogy azért, mert öreg vagyok, meg van 3 gyerekem, de én sokkal lazábban kezelem ezeket a ki-hova-megy-és-mikor dolgokat. Ha nem tudom hol van vagy valamit szeretnék - felhívom. Ezért van a mindigfelvesszükatelefont szabály. Egyébként meg hadd találkozzon a barátaival, hadd beszélgessen, mászkáljon, ez a dolga - tini, kamasz. Kapcsolatokat épít. Én is ezt tettem ennyi idősen.
"De este előveszem a kisasszonyt és elbeszélgetünk."
Ez nem sok jót ígér.
Inkább próbáld őszintén kideríteni, miért nem akarta/merte bevallani az igazságot. Lehet, sőt elég valószínű, hogy fél tőled.
De az is lehet, hogy egyszerűen igényli, hogy végre önállóan, a ti jóváhagyásotok nélkül csinálhasson programot magának.
Nekem is volt ilyen korszakom 14-15 éves koromban NEM azért, mert apa nem engedett el volna bárhová (ésszerű kereteken belül), hanem mert a lány, akit akkor a barátnőmnek hittem, elhitette, hogy hazudni menő.
Gyerek voltam, éretlen, befolyásolható - utólag sajnálom, mert tényleg nem volt okom hazudni.
Hallottal mar bevasarlasnal hirtelen elhatarozasbol torteno vasarlasra? Ott a pillanat heveben szuletett a dontes. Nem megtervezwtt volt.
A fiad ilyen szemelxiseg. Nem tervez mindent elore. Azert ne narjon mar ilyentert bunti.
Tegyel ra inkabb okosorat,helymeghatarozoval.
Szerintem tulzott kontrollnak gondolja a viselkedesed. Lazitsni akar a kontrollon ,h titkolozik. Ismerem ezt felnottkent is.
A tul sokat kovetelo,leszuros szulovel kell ezt csinalni,h nyugtom legyen tole….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!