Külföldi kirándulás alatt hogyan viselkedik a kamasz gyereketek?
Gondolok itt arra kiállítás múzeum templomok megtekintése nem untatja-e? Érdeklik-e ezek? Vagy csak shoppingolni szeret?
Mennyire van magával elfoglaltak hogy jól nézzen ki hogy szelfizik ezerrel vagy odafigyel arra is hogy nem csak ő körülötte forog a világ? Nemcsak az ő kivansagit kell lesni, nemcsak mindig az ő kedvében kell járni. Mit szeretnék csinálni ha mondjuk nem jönnek veletek a kiállításokra templomba? Szálláson marad telefonozni?
Vízparton hogyan viselkednek? Ott is magával van elfoglalva hogy tökéletesen nézzen ki a szelfikhez meg folyamatosan tartja a kapcsolatot a barátnőivel?
A kirándulás alatt mennyire van osszerqgadva a telefonjaval? Ott is egész nap tik tok és társait nézi?
Van-e gond az ottani étkezésevel?
Mennyire kimerítő külföldi útra/ kirándulni menni kamasz gyerekkel?
Tudom h attól is függ melyik milyen. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
Templom, múzeum, meg ilyen dolgok - felnőttként nem megyünk, mert a zöme tényleg unalmas.
Egy tematikus kiállítás az más, és érdekes, úgyhogy igen, azokat megnézzük, de a harmadik pl képzőművészeti múzeum már dögunalom.
Kamaszként miért mentünk?
Mert "azt mondtam és kész". - ennyi volt az indok, és lehetőségünk nem volt arra, hogy otthon maradjunk.
Utáltuk az egészet, mert hiába volt pl standidő "mára múzeumozunk, mert ezt terveztük meg, pont" - semmi rugalmasság nem volt szülőkben, így egy élmény volt az összes nyaralás. Ja, nem, szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!