A 15 éves fiam kérte hogy vegyek neki guminőt vagy egy fleshlightot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szívem szerint én megvenném neki, viszont a feleségem nem örülne neki szerintem.
Rendeljem meg neki titokban?
2023. ápr. 1. 15:17
11/20 anonim válasza:
12 évesen még oké lenne egy ilyen kérés de 15 évesen? Inkább szerezzen egy muffot magának.
12/20 anonim válasza:
Háát én 15 évesen a CoD 2-t akartam DVD-n, de hát a libsik ezt így torzították el. Hát gratulálok!:)
13/20 anonim válasza:
Beszéld me a feleségeddel és vegyél neki. Vegyél mellég gumit ha véletlen igazi nőt is akar.
14/20 jácint78 válasza:
f44.. hello tudom draga barba vinni.. biztos van neki valo kisholgy a suliban is... es peldat lathat a szuleitol is... remelem nem okoztam traumat :)
15/20 anonim válasza:
No letemre megvennem a gyerekemnek. Megkoszonnem,h a bizalmaba fogadott. N
16/20 anonim válasza:
15. Ja, csak attól még ez nem lesz normális dolog..
17/20 anonim válasza:
Konkrétan érezni lehet hogy te vagy a 15 éves fiad alig feltette ezt a kérdést. Ha van pénzed vedd meg magadnak.
18/20 anonim válasza:
Remélem Fleshlightot vett és már azóta naponta használja😁
20/20 anonim válasza:
Kezétől 100x jobb a Fleshlight.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!