Szerintetek mit csinál jobban a volt férjem? Hogyan tudnék jobb lenni?

"elég durva szakításon vagyok túl, nagyon sok nekem a kislány, akivel nagyon sok a feladat, és muszáj annyit dolgoznom, hogy megkeressem kellő pénzt"
Téged hallgatni is rossz, semmi meglepő nincs benne, ha az ilyen közeg helyett a lányod élvezi a nyugit és szabilitást az apjánál inkább. Nem bántani akarlak, de tényleg nem az ő problémája, hogy te romon vagy egy szakítástól és nem bírsz a másik gyerekeddel.

Azért itt ocsmány dolgokat lehet olvasni.
Szerintem a helyzet az hogy apuka elég engedékeny, meg most jól áll a szénája, nincs magánéleti gonja, így elvan mint hal a szatyorban. A gyerek meg szereti a szabadságot, ott nem kell házimunkát csinálni, nincs kötelesség csak lazítás, ezért megy mindenfelé inkább. Ez sajnos ilyen. Én mondjuk nem biztos hogy ennyit engedném külön lenni, mármint állandó barátnőnél meg mindenhol alvás, csak néha.. Persze menjen, de azért még otthon a helye :)

18 éves. Felnőtt. Odamegy és akkor, amikor akar. Akár külföldre is bármikor elmehet.
NEM otthon van a helye, hanem ott, ahol otthon érzi magát!

"Én mondjuk nem biztos hogy ennyit engedném külön lenni, mármint állandó barátnőnél meg mindenhol alvás, csak néha"
Felnőtt ember (vagy hónapokon belül az lesz), ne szórakozzunk már, hogy engedély kéne hozzá, hogy elmenjen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!