Mit tennél ha a 16 éves lányod kabátzsebében óvszert találnál?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat szoktunk beszélgetni és úgy éreztem mindent elmond nekem. Egy kulcsot akartam kivenni a zsebéből amikor megtaláltam. Egy felbontott doboz óvszer… Tudomásom szerint nincs barátja. Nem szeretném hogy valami hülyeségbe bele vigyék! Ma később jött haza a suliból, azt mondta egy barátnőjével találkozott de sántít a történet. Kicsit zavartnak láttam amikor kérdeztem hogy hol volt. Azóta meg bent van a szobájában és ki sem jön. Szerintem biztos hogy fiú van a dologban csak nem mondja el.2023. febr. 24. 17:11
32/36 anonim válasza:
Örülnék.Nálam mondjuk tőlem kapta volna.
33/36 anonim válasza:
Mondanám neki, hogy ne kulcsok mellett tartsa a zsebében, meg hogy máskor kérjen rá nyugodtan pénzt.
34/36 anonim válasza:
Arra mondjuk rákérdeznék, hogy ugye a fiúnál is volt egy?
35/36 anonim válasza:
Az is lehet csak megnézte milyen, tehát se fiú se semmi nincs.
De az is lehet van titkos kapcsolata, a másik az is lehetséges, nem olyan jó kislány amilyennek te gondolod, sok jó kislány féle lány már ennyi meg annyi fiúval volt 15-16 évesen. Tudom 10 éve voltam 15 akkor is, milyen jó kislány ez a pl.: Nóri, Kriszti bulikban majdnem mindig más fiúval, rendesen cigizett, meg nagyon keményen piált.
36/36 anonim válasza:
Orulnek,h felelossegteljes es megdicsernem!!!
N/40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!