Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt még olyan aki tizenéve...

Van itt még olyan aki tizenévesen lázadás helyett inkább elzárkózott?

Figyelt kérdés
Én 15-18 éves koromig a legrosszabb időszakomat éltem, elég rosszul voltam mentálisan, bár most sem vagyok a toppon, sosem voltam. A lényeg hogy én mindenféle lázadozás helyet inkább elzárkóztam a legtöbb ilyen tini dologtól. Persze volt egyetlen barátom 5 éven keresztül, a többi aki miatta legyeskedett körülöttünk nem számít. Vele vannak egész jó emlékeim, ha nem találkozom vele valószínűleg teljesen egyedül töltöm azokat az éveket. Tiniszerelem nálam nem volt, igazából így a huszas éveim elején sem igénylek komolyabb kapcsolatot egy nővel.
2023. febr. 16. 03:18
 1/8 NTBS ***** válasza:
100%
Én.
2023. febr. 16. 05:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is. Gimis koromtól kezdve nem voltak barátaim (előtte is max 1-2), de nem is akartam nyitni senki felé. Szünetekben konkrétan a falat bámultam, vagy a padra borulva "aludtam", ha véletlen odajött hozzám valaki, annak nem válaszoltam, vagy elküldtem. Iskolai programokon, osztálybulikon, kirándulásokon nem vettem részt, sőt, a szalagavatómra sem mentem el.

Otthon folyamatosan bezárkóztam a szobába, éveket töltöttem a 4 fal között.

2023. febr. 16. 06:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is.
2023. febr. 16. 08:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is
2023. febr. 16. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskamaszként csináltam ez, úgy 12-15 éves korom között. Utána eldöntöttem hogy ebből elég, és jó kis bulizós éveim voltak utána.
2023. febr. 16. 09:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem sosem jött be ez a bulizás dolog, nem nagy durranás.
2023. febr. 16. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam ezzel.
2023. febr. 18. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
6. A bulikat én sem szeretem, legalábbis az ilyen kolin kívülieket. Az afterem is tök szar volt
2023. febr. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!