Megbüntetnétek a gyereket? Milyen büntetést kapna?
Elutaztunk 3 napra a férjemmel és a barátainkkal. A 14 éves lányom otthon maradhatott a 22 éves unoka testvérével. (Már többször is volt vele, mindig mennek együtt programokra, imádják egymást)
A lányom mondta hogy 2 éjszaka 3 barátnője még bálunk aludna
Mondtam neki hogy persze, de nem mehetnek sehova és idegeneket ne engedjenek be.
Az utazásunk 2. napján visszanéztük a kamera felvételeket ami előző este történt (csak kinti kamerák vannak, azt néztük nem e mentek el stb..)
És láttuk hogy 5 idegen fiút beengedtek a garázson keresztül, mert azt hiszik ott nem látta a kamera.
Én nem láttam még sose a fiúkat
15 évesek mind az 5-en, de a lányom azt állítja ismeri őket
Este 9 kor engedték be őket és 11 ig maradtak kb
Annak ellenére hogy mondtuk hogy idegeneket nem engedhetnek be és a 22 éves unoka testvére vigyázott rájuk
Hogy reagálnátok erre?
#3 nem az osztálytársai voltak
Hanem 3 fiú tavaly egyel fölötte járt a másik 2 pedig tök máshová jár
Csak én még egyik fiú nevét se hallottam felmerülni
És mégis azért bejöttek a házunkba
És amikor a lányomat megkérdeztem hogy volt e még valaki nálunk azt mondta hogy senki nem volt a lányokon kívül.
De visszanéztük a felvételt és akkor már bevallotta hogy 5 fiú volt
Nem büntetném meg. Anyuék elmentek 1 éjszakára a barátaikhoz. 15-17 évesek voltunk öcsémmel olyan házibulit csapatunk,hogy csak na. Voltunk vagy 20-an. Mire haza jöttek elpakoltunk mindent feltakarítottunk, mindenki elment. Mit szóltak hozzá? Na gyerekek jó volt a buli? Jó volt. Akkor jó.
Ennyi volt az egész. Mivel nem történt semmi baj így nyilván nem is kötöttek bele semmibe. Normális emberek lettünk. Ha a lányom ilyet csinálna max annyit mondtam volna,hogy szólj előtte,hogy tudjak róla, de amúgy felőlem rendben lenne az egész.
Kamerafelvetelek felett kuksolni? Nincs jobb dolgotok? Menjetek inkabb futni vagy valami hasznosat csinalni
Talan nem artana valami hobbi :D
Jo, hat szolhattak volna a gyerekek, de bakker
Nem csodálom, hogy miért nem merte akkor meghívni őket, amikor otthon voltatok :(
Ha már kétóráért ilyen balhét vágtok ki, amikor a lányod - és gyanítom, hogy az unokatesó is - ismerte a srácokat.
Nyilván nem gang-bang partit rendeztek, hanem jól érezték magukat, mert amikor ti is otthon vagytok, gyanítom nem lehet szórakozni meg semmi.
Ezt egy rideg katonás szigorral nevelt már felnőtt nőként írom, nem támadásként.
Én is csak akkor hívhattam meg bárkit magamhoz, legyen az barát vagy barátnő, amikor a szülők végre elhúztak otthonról. Amikor otthon voltak, senkit...
A kamera helyett meg talán magadba nézz, hogy hol cs.szted el, amiért a gyereked ennyire nem mert őszintén viselkedni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!