Megengednéd a kamasz/fiatal felnőtt gyerekeidnek, hogy az alkalmi partnereiket felvigyék a lakásba?
Nemrég volt erről egy érdekes beszélgetésünk a baráti társaságban. Két álláspont volt, én nem szeretném leírni, melyikkel értettem egyet, mert kíváncsi vagyok, ki mit gondol:
1. Ha a gyerek szexelni akar, úgyis fog. Ha minden héten mással akar, akkor azt is meg fogja oldani. Sokkal jobb, ha otthon intézi ezt, kényelmesen, a saját ágyában, mint ha egy park padján vagy egy kocsiban.
2. A gyerek semmilyen életkorban ne hordjon fel ismeretleneket a szülei lakásába, hogy dugjanak, mert ez tapintatlanság. A tartós kapcsolat más, de a szülő nem akar tudni a gyerek harmincadik alkalmi szexpartneréről, mert ez az ő magánügye. Az ő otthona is, és nem akar hetente más ismeretlent kerülgetni pizsamában.
Egyikünk gyerekei sincsenek még ebben az életkorban, szóval egyelőre tisztán elméleti volt a kérdés. És mindannyian viszonylag kicsi lakásban élünk, tehát nem lehet egymást csak úgy elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!