Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez gáz? (többi lent)

Szerintetek ez gáz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amikor nagyon koncentrálok, írok vagy focizok akkor általában a nyelvem kicsit kilóg a szám szélén és ezért az osztályomban mindenki rajtam röhög még az állítólagos barátnőim is. ez gáz?? ja és már szinte kiközösítettek mert én nem cigizem meg piálok minden hétvégén...jó én is eljárok bulizni,de már szinte alig beszélünk. aztán ha kell valami akkor meg jönnek h de hát tudod h szeretlek. kb. a korosztályomból nincsenek is nagyon barátaim, csak fiatalabbak, meg idősebbek, de ők is mind elmentek egyetemre :(

15/L

2010. okt. 3. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig tátva marad a szám:D s akkor mi van? tudom,néha rajtam is mosolyognak, még a párom is, pedig nem vagyok már tizenéves sem.

Szóval nyugi, ennél nagyobb bajod ne legyen

2010. okt. 3. 18:24
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi:), csak annyira rosszul esik amikor hallom az órán hogy hangosan röhögnek t:S
2010. okt. 3. 18:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, szerintem tök aranyos :) :D

17/F

2010. okt. 3. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyumnak is mindig kint van a nyelve ha koncentrál, néha nekem is ha zongorázok :) egyszer ülöltsd le a fejüket és vágd hozzájuk a hibáikat hátha békénhagynak, a másik téma már nehezebb barátnőm sem hajlandó inni meg cigizni és ezért sokszor kimarad dolgokból, meg ki is beszélik.
2010. okt. 3. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyetértek 18:53al

Szintén 17F :P :P :P :P

2010. okt. 3. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis ha koncentrálok nekem is kilóg. Én már 5 éve kézizek, és mindig. Én azt mondtam: ha így birunk nyerni akkor inkább lógjon ki minthogy veszítsünk a nyelvem miatt! :)

14/L

2010. okt. 3. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Nagyyon gáz O.o Operáld ki a nyelved xĐ
2010. okt. 4. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is aranyos, és akár szexi is lehet :) ;)
2010. okt. 4. 14:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én egyik legjobb barátnőmnek is mindig kilóg a nyelve nagyon poénos, néha mi is szoktunk csipkelődni vele, ahogy mindenki néha megkapja a társaságban a magáét:) Sztem ne vedd tul komolyan, nevess te is!
2010. okt. 11. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!