Szerintetek ez gáz? (többi lent)
Amikor nagyon koncentrálok, írok vagy focizok akkor általában a nyelvem kicsit kilóg a szám szélén és ezért az osztályomban mindenki rajtam röhög még az állítólagos barátnőim is. ez gáz?? ja és már szinte kiközösítettek mert én nem cigizem meg piálok minden hétvégén...jó én is eljárok bulizni,de már szinte alig beszélünk. aztán ha kell valami akkor meg jönnek h de hát tudod h szeretlek. kb. a korosztályomból nincsenek is nagyon barátaim, csak fiatalabbak, meg idősebbek, de ők is mind elmentek egyetemre :(
15/L
Nekem mindig tátva marad a szám:D s akkor mi van? tudom,néha rajtam is mosolyognak, még a párom is, pedig nem vagyok már tizenéves sem.
Szóval nyugi, ennél nagyobb bajod ne legyen
Dehogy gáz, szerintem tök aranyos :) :D
17/F
Egyetértek 18:53al
Szintén 17F :P :P :P :P
Énis ha koncentrálok nekem is kilóg. Én már 5 éve kézizek, és mindig. Én azt mondtam: ha így birunk nyerni akkor inkább lógjon ki minthogy veszítsünk a nyelvem miatt! :)
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!