Wass Albertnek mely regényeit ajánljátok 12-13 éves gyerek számára?
A "Hagyaték"-ot - lebilincselő olvasmány. 12-13 éves gyerek is nyugodtan olvashatja, sőt, én kötelező olvasmánnyá tenném az ált. iskola felső osztályaiban!
Különálló történetek, hazaszeretetet és ezoterikus szemléletet is tanulnak a gyerekek (és a felnőttek is) belőle. Aki elolvassa, másképp fogja látnia világot.
Wass Albert egy géniusz volt, csodás életművet alkotott.
A funtineli boszorkány talán már olvasható ebben a korban. Bár nem biztos, hogy mindent megért belőle, de sok érdekes sztori van benne, ami lekötheti.
Én korábban soha nem hallottam negatív véleményt Wass Albert-ről, itt meg rögtön 3 is olvasható. Nem értem. Több művét is olvastam (vagyis hangoskönyvben hallgattam, ami ilyen formán elérhető) és mind nagyon tetszett. A legnagyobb hatással talán a Jönnek! - Adjátok vissza a hegyeimet! című regénye volt, ami megismertetett (amennyire egy könyv útján ez lehetséges) a háború borzalmaival. Szerintem nagyon fontos, hogy az embernek legyenek fogalmai arról, hogy milyen egy háború, mert az néha (mint pl. most is) aktuálissá válhat.
@8: Az, hogy neked tetszik, szubjektív. Ha tetszik, olvasd. Ugyanakkor azonban érdemes tisztában lenni a szakmai megtéléssel, ami eléggé lesújtó róla. Egy interjú ezzel kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!