Hogy beszéljek a fiammal erről?
Amíg az ő szobájában vannak azok a zsepik hagyjad már békén a pcsaba.. had kisérletezzen már. Kit érdekel ha találtál óvszert?
Amíg nem a fejeden találsz felkelés után, vagy a nappaliban, addig ne törődj vele. Most fedezi fel magát.
Nem tudom, én be szoktam menni a gyerekeim szobájába beszélgetni velük meg ilyesmi, és én is kiakadnék, ha ondós zsepik fogadnának.
Én erre kerek-perec megmondanám neki, hogy ez undorító és igénytelen. Nem a maszti, hanem az, hogy nem takarít el maga után. Gondolom, a wc-papírt sem a földre dobja, ezt se lenne bonyolultabb kidobni.
Az éjjeli magömlés után is nyugodtan beteheti a lepedőt a mosógépbe, senki nem lett még ennyitől lelki sérült.
Mint máskor ha koszos a szoba,megmondanám hogy takarítson fel.
Rászólnék hogy ez undorító, hogy nem pakol el maga után.
Betennék egy szemetest a szobájába bár gondolom abban voltak az oveszerrk is, így megmondanám neki, hogy neki sem kell az én véres tamponjaimat kerülgetnie, úgyhogy legyen kedves nekem se kelljen a zsepijeibe botlanom.
Az ágynemű meg...
Hát ha úgy érzi dobja a szennyesbe és húzzon újat, ha meg ő abban akar feküdni, hagynám neki. 14 évesen már maguknak cserélték az ágyneműt saját igényük szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!