Hogy szoktátok megoldani az iskolában, ha "megjön"?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 14:41
11/18 anonim válasza:
Én fogamzásgátlót szedek ezért napra pontosan tudom mikor jön meg. Általában reggel szokott mikor felébredek, akkor veszem észre. Tampont használok, de a gyogyi miatt nekem csak 2 napig van meg és az is minimális, és tök tünetmentes, nagyon ritka h fáj valamim. Szerencsére az öltözködéssel sem kell vigyáznom, gond nélkül fel merek venni fehéret is.
Viszont amikor még kb 13 évesen betétet hasnáltam, szinte mindig átáztam. Lehet azt mondják a tampon egészségtelen, de sztem sokkal biztonságosabb és kényelmesebb.
12/18 anonim válasza:
ha már beállt ki tudod számolni hogy mikor fog megjönni.plusz minusz két nap.tehát tegyél be azért tampont vagy betétet mert ha a suliban jön meg és nincs nálad semmi, akkor még mindig ott vannak az oszitársaid.ha nagyon gáz akkor pulcsi a derekadra és nyomás haza...
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is pont ettől "félek", hogy mi van, ha pont arra a napra nem teszek betétet? Mert van, amikor pl. 19-én, de van, amikor csak 25-én jön meg. Namost ha 19-én teszek betétet, de nem jön meg, akkor mondjuk 25-éig (vagy amíg meg nem jön) minden reggel tegyek?
2010. okt. 6. 15:29
14/18 anonim válasza:
Most nem egyszerűbb az ha a táskádba raksz egy betétet? Az mindig ott lesz....tisztasági? (:
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezt szoktam csinálni én is, de mi van, ha 2-3 nappal előbb jön meg? Akkor meg ott állok, teljesen "átázva".....
2010. okt. 6. 17:54
16/18 anonim válasza:
Azt azért érzed, ha elkezdesz vérezni. Nem egybe zúdul ki az elején, csak pár cseppben, és azt érzed. Ilyenkor feltűnésmentesen kiveszel a táskádból egy tampont vagy egy betétet (tamponnal észrevétlenebb a mutatvány), szólsz tancinak, hogy nagyon sürgős, és kimész. Attól a pár csepptől a gatyád biztos, hogy nem fog átázni. Én mindig így csinálom. Az osztályunkban egyáltalán nem gáz ha valaki menstruál, a fiúk is tök természetesnek veszik. Néha mikor idegbetegek a lányok, megkérdezik, hogy Menstruálsz? akkor a lányok zsigerből rávágják, hogy már nem, vagy most fogok vagy éppen megvan. a fiúk erre nevetnek egyet oszt kész. Ez szerintem tök normális lerendezési módja ennek:)
17/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy ilyen minimál problémára mennyi válasz érkezik. Hol van az érett lányok gyakorlatiassága, hogy ez kérdésként felmerül?
18/18 anonim válasza:
érett lányok...sztem ha valaki ennyire parázik hogy a suliban jön meg akkor az érett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!