Kamaszok, felnőttek! Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:
A tesitanár ok nélkül, feltűnően utál. Az egész suliban megy a kivételezés, de engem ok nélkül utál és nem tudom miért.
Állandóan b_sztat, semmi sem jó neki, mindenbe bele kell kötnie (pedig a többiek ellógják, vagy még annyira sem csinálják meg a feladatot, mint én).
12 cm-rel többet ugrottam helyből-távolt, mint tavaly év végén és 100m-en a 2. legjobb eredmény az enyém. Hosszútávon is mindig benn vagyok az első 5-ben....
De pl. tavaly év végén kegyelemből kaptam 3-as helyett 4-est. (Olyan aki meg ott sem volt 5-ösöket kapott órai munkára...)
2010. szept. 28. 17:37
11/13 A kérdező kommentje:
Nem én nem szolizok meg semmi ilyesmi, de annak sem kéne befolyásolnia a jegyeidet.... pff...
nálunk az a baj, hogy nem a legjobbat értékelik csak, hanem a "szimpatikusat"
2010. okt. 1. 19:59
12/13 anonim válasza:
Nálunk ez úgy van, hogy tavaly volt egy osztálytársam de ilyen nagyon dagadt szinte sose tesizett.év végén ő 3as lett én 4es. Én meg megkérdeztem a tesi tanárt, hogy én miért lettem 4es ha az a lány hármas..úgy hogy sose csinál semmit.. és az volt rá a válasza, hogy " de ő neki a súlya miatt nehéz megcsinálni.." :@
13/13 A kérdező kommentje:
pff... nagyon gázok a tesitanárok =/ :S
2010. okt. 4. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!