Szüllők mit szóltok szinte nincs olyan gyerek az ötödik osztályban, aki ne látta volna legalább egy férfi nemi szervét?
Pl amikor egyik osztálytársuk kijelentette, hogy ő barátnőt keres magának, hamis profilt készítettek, és kiadták magukat egy 13 éves lánynak. Húsz perc sem telt bele, már megkaptak a félrevezetett fiútól saját péniszének fényképét, amit aztán röhögve osztottak meg mindenkivel.
Ennyi. Húsz perc. Egy pénisz.
Itt csak 2 probléma van:
1. A gyerekek, akik direkt, szánt szándékkal akarnak ártani másnak.
2. A gyerek, aki úgy küld magáról intim képet, hogy beazonosítható, és akár zsarolható is vele.
Azért írom,hogy következmény nélküliek mert amikor én jártam közép suliba akkor ott voltak meredek dolgok. Mégis igazán húzos következmenye ne volt semminek. Aminek meg mégis az túlmutatott a dicpic körbe küldèsén.
Az osztályunkba tett srácot sem rúgtákki. Elérték,hogy magától menjen.
Fegyelmik tömege és senkit nem rugtakki,tettek más osztályba.
Jó persze én 2007ben végeztem azót jöttek olyan dolgok hogy csak pislogok.
Érzékenyités... Mia pina?
És aláírom van ahol keményebben veszik a dolgokat. Én a saját környezetemből indulokki. Nyilvan a Verespálnéban más a mentalitás,de oda nem járnak potenciális gyilkosok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!