Mit szoktatok csinálni pizsamabulin?
Főleg 10-16 éves lányok válaszait várom.
A félreértések elkerülése végett nem rendezünk bulit csak kérdezem.
üvegezés,beszélgetések,társas,filmnézés,kaja készítés:D[legutobbi bulin pudingot csináltunk...ez így annyira nem vicces,de olyanokat alakítottunk,h besz*rás.:D]
de amúgy ez társaság függő.:)
13/L
kutya ürüléket gyujtogattunk
be vp-ztük más házát
terhességi tesztet tölttünk ki
12L
Én (azt hiszem, hogy) 11 éves voltam, amikor először - és eddig utoljára - pizsamapartin voltam az egyik osztálytársamnál.
5- en, vagy 6- an voltunk. Úgy kezdődött az egész, hogy megettük a születésnapi tortát, utána pedig az osztálytársam anyukája és kishúga elmentek aludni (kb. 9 - fél 10 lehetett).
Pattogattunk kukoricát, majd megnéztük a High School Musical 3- mat, amit én utálok, szóval el is aludtam rajta. 10-11 óra lehetett, amikor vége lett a filmnek, és felébresztettek.
Nem tudtunk elaludni, mert ˝hangokat hallottunk˝, úgy láttuk, mintha kapcsolgatnák kint a villanyt.
Persze jól beparáztattuk egymást- és magunkat is.
A vége az lett, hogy remegve felmentünk a lány anyukájához, aki égtelen ordítozásban tört ki, és azt mondta, hogyha még egyszer szólunk neki ilyen hülyeségért, akkor felhívja a szüleinket, és hazazavar mindannyiónkat.
Lekullogtunk a földszintre, és ettünk egy kis ˝tortamaradékot˝. Kb. hajnal 4- ig ébren voltunk, másnap nagyon nehezen ment az ˝életbenmaradás˝ :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!