Ezt miért mondták (testmagasság kérdés)?
Van egy 12 éves kislányom. Amikor megszületett, azt mondták, hogy 175 és 180 centi között lesz.
Most 162. Ezzel semmi gond nincs, mert én se vagyok sokkal több (164). Az apja (férjem) 178 centi. Viszont talán túl sokat mondtuk neki ezeket a számokat, mert nagyon beleélte magát az évek során, és most állandóan azt kérdezi, hogy hogy lesz így 175+-os. Már menstruál fél éve. Ha ez számít, akkor nagyon vékony, nincs 40 kiló.
Nőhet még 10-15 centit, vagy ezt engedjük el?
Amiért azt is mondták, hogy szép, meg cuki.
Mert valamit mondani kell, nem állhatsz ott szótlanul, amikor megnézed az újszülöttet.
Hát, ha Marika néni azt mondta, akkor biztos úgy lesz.
Azt nem mondták, hogy világhírű orvos lesz belőle? Beírattátok már a Harvardra?
Kicsit félreértettétek.
Ezt orvosok mondták, akik értenek is hozzá, nem a rokonok, vagy bárki más...
Tehát akkor nem lesz már akkora?
Bocsi, de nem kellett volna ilyeneket mondani neki...mert lehet hogy lesz, lehet más genetikát örökölt és mégse lesz.
Értem én hogy orvos mondta...de gondolom a gyerek nem magától kérdezősködött, hogy mekkora lesz. Ha meg igen: ki tudja... elég lett volna.
Egyébként én 14 éves koromig nőttem.
Ő kérdezte, magamtól nem mondtam volna. Addig nyúzott, amíg nem mondtam számot, persze ez rég volt már.
Elvileg a combcsontjából számolták ki valahogy...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!