Elengednéd a 16 éves lányod a legjobb barátnőjével a Balatonra?
Az apja párjának a háza. KB egész nyáron üresen áll csak az apja szokott lejárni néha horgászni és rendet tartani. Felőlük használhatják a házat. Rendes lányok. Jó tanulók. Nem isznak, nem járnak bulizni. Megbízhatóak. Kikapcsolódni szeretnének menni 4 napra. Szülők, ti engednétek? Igen én vagyok a lány
16/l
Szülőként nemet mondanék. Volt két és fél hónapotok kikapcsolódni, ha most jut eszetekbe a dolog, akkor nem igazán vagytok elég érettek az önálló nyaralásra.
(Nyilván ha úgy jöttek össze a programok, hogy tényleg nem volt erre időtök egész nyáron, akkor másképp néz ki a dolog, de akkor meg valószínűleg tervezitek egy ideje, szólhattatok volna időben.)
Amikor 16 èves voltam, azt sem tudták a szüleim hogy hol/merre/kivel vagyok.
És nem volt jobb világ 25 èvvel ezelőtt sem, csak akkor még nem ìrták ki az internetre a bűnügyeket, de attól még ugyanúgy voltak akkor is. Èn elengednèlek, de telefonálnod, vagy messengeren ìrnod kène naponta többször is.
Elengedném, örülnék, hogy a barátaival tölti a nyarat.
Aki nem engedné el, az komolyan inkább jobban örülne annak, ha otthon ülne barátok nélkül?
Ismerős történet.
Ezeknek az úgy mond kikapcsolódási napok, ez mind KAMU.
10 emberből/ 9 hazudik.
Ki tud többet, bulizni, inni, dugni.
Kérdés hogy kinek, mit jelent a kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!