A metáltól vagy a technotól féltitek jobban a gyereketeket?
A lanyom punk
Kek haj csomo piercing koncertek bulik haverok es palinka(bocs fanta 🤣)
Emelett kituno dicseretes az eretsegije siman felettek amire akart menni. Szeogalmas jo tanulo es celtudatos lany.
A fiam metalos, imadja. Most is megy koncertre. De ingben jar, jol fesult, informaitikusnak tanul. Szuper benne.
A legkisebb eppen a poularisabb zenek fele hajlik se siman vegig porog egy Linkin part tribune koncertet. Dobalja a hajat ugral miazmas. O kisbabakent csak zenere tudod elaludni.
En rock/pici metal/pici punk stilus kepiselem, mernok vagyok ezen a teruleten dolgozom mint kozepvezeto. Volt nekem is bulizos sohanemvahyokotthon idoszakom.
Rendszeresen jarunk komolyzenei eloadasokra szinhazba kialitasokra....
Szoval szerintem tokmindegy mit hallgatsz a zene az jo barmilyen is!
Nem féltem zenei ízléstől, abszurd 😃
Örülnék ha jó zenét hallgatna, mert a technótól hányok, de ha azt fogja szeretni, hát az szereti, de akkor fejhallgató.
Akik hánynak a techno-tól, remélem tudják, hogy nem csak az igénytelen coronita létezik ami szól a háttérben ha elmész akármilyen helyre.
Egyébként így hogy évekig bele ástam magam elég mélyen mindkét stílusba, és van egy minimális alkotói rálátásom is, eléggé magabiztosan állítom, hogy egyik műfaj sem kevesebb a másiknál, és egyik sem igényel a másiknál kevesebb vagy több tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!