Ceruza vs. Rotring? Melyiket szeretd jobban? Miért?
Rotring..kevesebb gond van vele..nem kell hegyezgetni,ha kitörik van "utánpótlás",mindíg hegyes marad :D
14/L
Ink rotring bár mindíg tollal írunk ha vagyok iskolában.
17 F
Rotring:)
Mert nem szeretem hegyezni a ceruzámat:)
13/L
Toll :D Nem használok se rotringot, se ceruzát, de amúgy ha használnék, akkor rotgringot, vagy ha máshoz lenne kedvem, akkor ceruzát.
17/F
Rotring. Írni és rajzolni és kényelmesebb vele, hiába mondják, hogy rajzolni csak ceruzával szabad, nekem már az is teljesen rotringos munka lett. Ceruzát ritkán használok, de azt is ugyan olyan szívesen.
13/L
Rotring.
2.-os korom óta nem írtam ceruzával, csak akkor, ha nem volt patenthegyem [vagy hogy mondják xD].
A ceruzát útálom, írok vele 5sort, aztán nagyon vastagan ír. A Rotring meg szépen ír mindig...
13/L
Ceruza! Én elég "vésős"-tipus vagyok, rotringgal meg nemlehet mert kitörik. +Engem idegesít h folyton ki kell nyomni a hegyet, és ha kitörik mindenhol van belőle.
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!