Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lányodat hagyod...

13 éves lányodat hagyod egyedül setalgatni Budapesten?

Figyelt kérdés

Csak atmegy a papahoz és a mamahoz pár utcányira, vagy a boltba.. 177 cm, tehát magas lány, de azért látni hogy még gyerek.

Meg szeret fotózgatni, kavicsot gyűjteni a terráriumaba... Fagyit enni, stb.

Suliból évek óta egyedül jár oda és haza, egy villamosmegallo, de gyalog megy, ez teljesen ok is. De ez inkább amolyan kóválygás, séta, nem siet hazafelé.

Nem akarja hogy elkiserjuk, telefon van nála.

(benne bízom, csak másokban nehezen).

2022. aug. 8. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
De miért ne engednéd? Mit kellene csinálnia egy 13 éves lánynak, otthon kuksolni egyedül? Én is mentem már ennyi idősen mindenfelé, meg kellett mondanom, hova megyek, ha másokkal vagyok, akkor kikkel, időnként életjelet adnom magamról és időre hazaérnem. Ha a széltől is óvod, sosem lesz belőle önálló, független felnőtt ember - gondolom, ezt te sem akarod. És az sem jó, ha 18 éves koráig semmit nem engedsz neki, 18 éves korától pedig rászakad minden függetlenség.
2022. aug. 8. 20:06
 12/21 A kérdező kommentje:
Egyébként elengedem, el is megy, hazajon mikorra ígéri. De nem tudom jól teszem e, anyám és apám haragszik ezért rám.
2022. aug. 8. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Úgy látom, nem csak a gyereknek kell itt felnőni..
2022. aug. 8. 20:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Én is mentem ennyi idősen, de én egy kis zsákfaluban éltem, mindenki ismert mindenkit.

Én is engedem, de ez már nem olyan világ mint amikor én voltam 13.

Van olyan osztálytarsnoje akit nem engednek (XV. kerület) es a szülei ledobbentek, hogy én engedem.

2022. aug. 8. 20:09
 15/21 A kérdező kommentje:
13-as,én kérek elnézést, hogy feltettem egy kérdést.
2022. aug. 8. 20:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra utaltam hogy tartasz a szüleid véleményétől, pedig magad is szülő vagy. Ha haragszanak, hát haragszenek. egy idősebb ember nem mindig tudja már helyesen felmérni a dolgokat.
2022. aug. 8. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
95%
mindenképpen engedném. esetleg arra felhívhatod a figyelmét, hogy ha olyan alakokat lát, akik nem szimpatikusak, akkor menjen arrébb. de szerintem alapvetően azért elég biztonságos Pest. és ő már nem kicsi.
2022. aug. 8. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
67%
14 nem tudom hány éves vagy, de itt sem rosszabb szerintem, mint egy faluban.
2022. aug. 8. 20:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor végül is megerősítettétek hogy rendben van hogy elengedem. Nem tartok a szüleimtől, csak tiszeletben tartom a véleményüket általában minden témában. De mint latod, ők nem helyeslik, és én mégis engedem a gyereket.

A lányom laza szülőnek tart, de tudja hogy a határok hol vannak. Én pedig nem telepszem rá, eddig se tettem.

És arról sincs szó, hogy 18 éves koráig nem engedek neki semmit. Már most is sok mindent engedek neki.

Köszi szépen a válaszokat. 🙂

2022. aug. 8. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:
94%
Simán engedném, de az én ugyanekkorám még itt az agglofaluban sem akar egyedül sétálgatni, ahol lakunk. :)
2022. aug. 8. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!