1997 volt, volt egy buli ahova a szüleim nem engedtek el de a többi barátomat el engedték a szüleik, nagyon el akartam menni, egy tanyán laktunk, sok állattal stb.: Szóval az a lényeg hogy annyira el akartam menni hogy fogtam magam és éjszaka el mentem, a szüleim tudta nélkül. Amikor hajnalba haza mentem a szüleim az ajtóban vártak engem, kaptam tőlük eleget, többet nem is csináltam ilyet. Aztán amúgy kiderült hogy amikor mentem el ők hallották hogy megyek. Régi szép idők! 😅
2022. aug. 25. 09:21
12/17 anonim válasza:
Huu
Kiszökni nem szöktem
De sokszor volt, hogy mást momdtam mint ahova mentem
Sosem jöttek rá, máshogy meg nem engedtek volna😁
Felnőttem, családom van, és tudom, hogy milyen hibákat nem szabad vétenem, hogy a lányomnak ne kelljen ezt megtennie😅
2022. szept. 3. 14:10
13/17 NTBS válasza:
Nem.
2022. szept. 4. 10:36
14/17 anonim válasza:
Én olyan voltam, hogy azt mondtam, hogy a romokhoz vagy a pingpong asztalokhoz megyek (mindkettő 500 méterre volt a lakástól), közben meg a már megszűnt K2-ben buliztunk.
2022. szept. 4. 23:21
15/17 anonim válasza:
Hát kimondottan sztori nem volt. Suliból sokszor lógtam egy időben, császkáltunk helyette a városba .
Meg aztán apámmal laktunk falun ketten miután elvált mostoha anyámtól aki a féltesókat is vitte. Azon a nyáron sokszor kimásztam éjjel az ablakon miután apám már el ment aludni. Szinte minden este, hajnalban meg vissza másztam. Nem mindig azért mert amúgy nem engedett volna el. Úgyhogy nem volt kimondottan szökés, de természetesen csak utólag tudta meg. Azóta az a fiú a férjem ( 8 éve vagyunk együtt )és a második babánkat várjuk.
26/N
2022. szept. 5. 00:34
16/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Az kimaradt hogy ahhoz a sráchoz másztam ki mindig, de gondolom így is érthető. :D
2022. szept. 5. 00:35
17/17 anonim válasza:
Én a nővéremhez,miután apám bevadult otthon a barátom miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!