Vannak itt Zentaiak? :D
Ha vásárolni akarsz, akkor ne Zentára gyere. :D
Van pár butik, meg pár turi és ennyi.
Butikok nevei:
Trimplex [ezt nem annyira szeretem, főleg, hogy rengeteg cucc, ami náluk van, az megtalálható a kínai üzletekben is]
Adrenalin [nagyon jó nacik vannak itt...]
Pick [ez a kedvencem. szerintem itt vannak a legjobb cuccok az összes butik közül]
meg van még ezeken kívül 1 [vagy 2], nemtudom, én ezekbe járok, viszont a legtöbb ruhámat nem itthon veszem, hanem Szegeden mert sokkal nagyobb a választék, és általában az ára is jobb.
Mindhárom butik a piac közelében van...
A turik nevét nem tudom, de van 1 a piaccal szemben, 1 a Bali közelében, és 1 a körforgalomnál.
A cipős üzletek nevét nem tudom, de én csak 1be járok Zentán, abba, aminek az üzlete a városháza alatt van, a Racer közelében.
Amúgy még van a Banjo, Boreli, meg még egy a Banjoval szemben. A cipősüzletek is nagyon közel vannak egymáshoz.
Ékszerüzlet van egypár bent a városközpontban, Pastor, stb....szerintem elég szép ékszerek vannak mindenhol. :))
A kínaiakat meg úgyis felfogot ismerni, van 1 a tiszapartnál, 1 a zeneiskolánál, 1 a valdinál, 1 a bolyánál, 1 a tornyosi úton....Meg lehet, hogy van még több, fejből nemtudom az összeset..
14/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!