Szerintetek mit vegyek a barátomnak 16. születésnapjára?
Nos, 16 lesz a barátom..
Gondoltam olyanra, hogy parfüm, közös kép, szép képkerettel.. fiúknak annyira nehéz venni..lánynak tiszta egyszerű(pl.karkötő nyaklánc vagy vmi kis csecsebecsék..).
Lenne valami ötletetek? Légyszi írjatok:)
Puszii*-*
15/L
hát igazi fiús fiú..:)
fél éve leszünk együtt, szóval most már eléggé kiismertem:)
motorozik..psezik..:)
és nagyon szeretem:)
Hmm, nekem a barátnőm a 15. születésnapomra egy közös képet, egy motoros Dzsekit és Sok szeretetet adott. Nekem ennyi is elég volt. :D
(Tipp: A Fiúk többsége 15-17 éves korban sokat ülnek a sfzámítógép előtt.) Szóval megpróbálhatsz nyitni neki egy blogot, ahol kettőtökről írsz, felraksz pár szép képet (Rólad, Róla, Rólatok) [Célszerű jelszvas védelmet rárakni.] És a blog címét elküldöd neki pl E-mailben, Oda adod neki személyesen Stb. Bocs hogy hosszú lett, de ez egy Érdekes téma amit felhoztál. (nemtudom mennyire volt hasznos)
Húú, ez rettentőmód érdekes, és nagyon hasznos, szerintem akkor ez lesz az egyik ajándék.:)
Köszönöm szépen, hogy írtál.:)
19:21 -es vagyok.
Örültem hogy segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!