Mióta használsz/használ a gyereked dezodort?
Lányod, vagy fiad van? Mióta használ dezodort?
Lány vagy, vagy fiú? Mióta használsz dezodort?
Lehet, hogy rossz kategória, azért bocsi.
Hát 19-es, az én lányom ősszel lesz 11, de bizony nő a melle már kb. egy éve és nincs vele egyedül az osztályban. Vékony nyári pólókon simán átlátszik, és zavarja ha top nélkül van. Dezodort is használt már ebben a tanévben, mivel szükség van rá, de egyelőre elég volt a Biobaza gyerekdezodorja (Dm-ben kapható).
Amúgy abszolút kislányok még, tangáról meg push-up melltartóról szó sincs, viszont a testi érés nagyon korán indul mostanában.
Van egy kiskamasz lány rokonom, az MINDIG olyan büdös és izzadságszagú mikor találkozunk, hogy már menekülök előle. Gondolom, hogy minden nap fürdik de olyan szaga van, mint aki nem zuhanyozott 1 hete. Borzasztó.
Na szóval, a fiam még kicsi, de akárhány évesen is kellesz majd neki dezodor, akkor veszek.
A nagyobbik lányom 10. Már akkor elkezdődött nála a hormonváltozás és bizony elkezdett büdösödni. Ugyanazt csináltam mint az én anyám 11 éves koromban, kezébe nyomtam a dezodort, hogy innentől muszáj használnia. Nyilván nem ismeretlen számára a dolog, mert én minden nap használom, de onnantól már neki is kell, ha nem akarja, hogy kiájuljanak mellőle :D
Szerencsére használja mint a kisangyal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!