Szerintetek mitévő legyek?
Húgom ma ballag általanosból. Fél6kor délután.
Igazából szóban meghívott minket, meghívót nem kaptunk.
A sulijukban lesz a ballagás, oda kellene menni, azt ennyi, mert anya nem rendez utána semmit neki.
Nekem 2 gyerekem van. 3 éves a nagy, 8hós a kicsi. A suli fél órara van, szoval legkésőbb 5kor elindulni. Fél6kor kezdődik, fél 7kinimum mire vége. Onnan még haza, 7óra. A kicsi 3 napja szenved, fogzik. Nem alszunk éjjel azóta, én zombi vagyok, a kicsi hisztis. Még gyógyszerrel is. A nagy még ellenne.
Mondtam, hogy ha nem sértődik meg, akkor mi nem mennénk.
Így megy anya, meg a 2 öcsém. Nevelőapam sosem megy ilyen rendezvényekre. Az ő apja.
Mondta maradjak akkor itthon nyugodtan. De valahol láttam a csalódottságát.
Nem tudom mitévő legyek. Ha mennénk, a kicsi tuti vegighisztizné, annaknsok értelme nem lenne. Ha nem mennénk, nekem lenne bűntudatom.
Igertem neki, hogy hétvégen megyünk, kap csokrot, meg valami ajándékot. De mégsem láttam, hogy örülne.
#3 vagyok, kerülte a két hozzászólás egymást.
Hát, akkor valaki mást keríteni, aki vigyáz a gyerekre. Pl. szüleid, férjed szülei, vagy akár az amúgy is otthon csücsülő nev.apád?
Bár szerintem egy ilyen eseménynél a férjed is elkéredzkedhetne a munkahelyéről.
De hát nem is aznap délután kéne nekiállni ezt megszervezni...
Ha kicsit is el akartál volna menni, akkor nem ma gondolkodnál ezen. Mondd ki legalább magadnak, hogy nem akartál menni és kész. És akkor ne menj.
Ha hiszed, ha nem, el akartam menni. Nyilvan nem en tehetek róla, hogy a gyerek most kezd el fogzani.
Férjem hétfőtől péntekig németország másik felén van. Igy is hazajött volna mára, de a főnökei megszivatták, ma még be kellett mennie, onnan meg nem tud teleportálni, nem ér addig haza.
Eredetileg mindenki ment volna, azért is indult el haza. Ha minden úgy ment volna, ahogy tervezzük, itthon is lett volna. De nyilván erről is én tehetek.
Ferjem szülei meghaltak. Apukám is. Nevelőapammal nem tartom a viszonyt úgy, hogy a gyerekeket rábízzam.
Ezt lesakkoztam én is, hidd el. Ezert is írtam ki hogy 2 opció van.
én elmennék. a nagyobbikkal foglalkozik közben anyukád, neked meg elég a kicsivel törődni, meg ott lesz a 2 öcséd, ők elszórakoztatják majd őket biztos.
tényleg nem az utolsó pillanatban kellene kibúvót keresni…
Hosszas hezitálás után elmentünk.
Nem tudtam volna a lelkiismeretemmel ha kihagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!