Most mi van velem, miért csinálom ezt?
Nos, ez egy eléggé fura dolog, legalábbis én így érzem. :S
Szóval van egy fiú, aki az osztálytársam, tehát minden nap látom már 9 éve. És az a helyzet, hogy bele vagyok zúgva. Na most jön a gubanc: van barátnője. Ráadásul én azzal a lánnyal kb. 1 hónapja megismerkedtem, de nem a fiú mutatta be. Különben ők is kb. annyi ideje járnak. És a lány mindig tőlem kér tanácsokat, most is jóformán én oldottam meg a 'szerelmi válságukat". De ez olyan borzalmas, amikor fülig bele vagyok zúgva a fiúba, és segítek a barátnőjének rendezni a kapcsolatukat.
Nekem az furcsa, hogy már ilyen hamar megbízik bennem a lány, igaz, jó emberismerő is vagyok. De mások ezzel a bizalommal általában visszaélnek, én meg képtelen vagyok nem segíteni a lánynak. Félreértés ne essen, nem akarom őket szétválasztani vagy ilyesmi, csak valahogy furcsának tartom magam. :|
Veletek is volt már ilyen? Szerintetek mit csináljak?
15/L
Előre is köszönöm a válaszokat!
gondold el magadban. biztos hogy SZERELMES vagy abba a fiúba? hogy nem csak tetszik? nem csak helyesnek tartod? Tudom bonyolult, énis segítettem összehozni a legjobb barátnömet az osztálytársaammal, bár nekem az osztálytársam nem tetszett.
remélem azért valamit segitettem :)
Ha nem érdekel a kérdés ne olvasd el!!!
Ez úgy mindkettőtöknek szól.
Szerintem csak nagyon kedves lehetsz, ha még így is segítesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!