Ja igen a másik az ár. Ezek a hajak 30-40 ezer ft-ba kerülnek(ha nem több). Úgyhogy ez már jelentős összeg egy hajfestesert.
2022. máj. 8. 08:27
12/22 anonim válasza:
Engedném. Nekem is akkor volt először melírozva, ráadásul narancssárga csíkokkal.😊
2022. máj. 8. 09:32
13/22 anonim válasza:
Vicces, hogy az a divat, ami nekem festés és fodrász nélkül volt évtizedeken át. Csak sokat kellett a napon lenni (fényvédővel) és sokkal szebb volt.
Ez olyan mű.
14 évesen örülnék, ha nem belőtt hajjal, sminkben, magassarkúban óvatosan tipegve élné az életét, hanem sportolna, szaladna, strandolna magasról tojva a frizurájára.
2022. máj. 8. 09:59
14/22 anonim válasza:
Én 14 évesen a szabadidőm legnagyobb részét a lovastanyán töltöttem abszolút szabadon, be se lehetett parancsolni.. és mellette volt melír a hajamban.. attól hogy valaki 14 évesen keresi a stílusát még nem lesz plázacica..
2022. máj. 8. 11:05
15/22 anonim válasza:
Ballagásra vagy azután a nyári szünetre megengedném.
Középsuliban már tolerálják, nem úgy mint általánosban, fele osztály kb festi a haját.
2022. máj. 8. 11:34
16/22 anonim válasza:
Én engedném, de pénzt nem adnék rá. Ha összespórolja magának (amit kétlek, mert ezek drága hajak), vagy elmegy dolgozni (ami 14 évesen megint nem nagyon megvalósítható), akkor lehet.
2022. máj. 8. 11:50
17/22 anonim válasza:
Az a gyerek természetén múlik, hogy összetud-e szedni erre pénzt.
Osztálytársam (aki büszkén nevezte magát r1b@ncnak) 16 évesen lesz.p0tt egy fiút egy doboz cigiért. Én inkább elviszem a gyerekem fodrászhoz, nem sajnálnám erre a pénzt, nehogy máshogy akarjon pénzhez jutni. Nem az, ne neveljen persze az ember q.rv@t, de őszintén én az esélyt se akarnám megadni, hogy átfusson ilyesmi a fején. Ja és ez a lány most sikeres ember, szóval ne egy lepukkant senkit képzeljetek el. Csak szerette a £.$zt már fiatalon és kellett a cigi.
A kérdésre elméletben válaszoltam, mert fiam van csak.
2022. máj. 8. 12:44
18/22 anonim válasza:
Engedném, de a zsebpénzéből fizetné. Meg azért megkérdezném, hogy ilyen tucatfrizurát akar-e (mert ugyan nem néz ki rossszul, de nincs-e valami más, ami jobban illik az egyéniségéhez).
2022. máj. 8. 18:28
19/22 anonim válasza:
Simán
2022. máj. 8. 20:40
20/22 anonim válasza:
8. utáni nyáron engedte meg anyukám, hogy melíroztassam a hajamat, akkor már több osztálytársamnak is engedték. Nagyjából én is így fogom megengedni a lányomnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!