Beleszólnátok abba, ha az alig 18 éves lányotok füves képet töltene fel az Instagramjára?
Meg nyakon is vágnam szerintem.... Énis próbáltam (talán 22 voltam?!) Nem azzal lenne a baj ha kiprobalja, de hogy még kiis teszi? Kell nekem hogy a rendőr csengessen mert valaki felnyomta? De BTW: honnan tudod hogy füves cigi?
Olaszoknál sokan tekerik a cigit, és az sima rendes cigi, nem füves.... Mondatja azt is hogy sima cigi 🤔
Anyám. Nem laktal meg Olaszországban. (én kint élek)
Úgy megtudjak csavarni azt a cigit hogy első ránézésre megnem mondanád hogy miaz....
Persze szaglás, meg ha megfogod látod, de képről nehéz ha csak tenyleg nem olyan hosszú és vastag.
Vegulis semmi.
Csak annyi hogy aki akar az tud tekerni magának cigit hogy ne vedd észre.... A saját szememmel láttam. Mind1 is hagyjuk. Lényeg. Kipróbálas oké, de kép feltoltes egyáltalán nem... 4-es válaszban kifejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!