Szerintetek emeltethetek a gyerektartás összegén? Ez sok vagy kevés?
25 ezret kapok. Nekünk elég. Itthon eszik, edzés 11ezer, bérlet 4ezer.A többi kajára elég. Ruha kb 3 havonta 10-20ezer. E mellett fodrászt apja állja. Az iskola kezdésbe besegít. Ajándékot külön kap születésnapra,karácsonyra tőle.
Egyenlőre zsebpénzt nem kér.
De ugye az én fizetésemből is költök rá. 15 éves.
Kedves kérdező!
Igaz, nem volt mindig ilyen jó a helyzetünk. Évekig nem fizetett. Akkor a szüleimnél laktunk, így boldogultunk. Addig tudtam félre is tenni.
Igen, az iskolai étkeztetés igen drága. Nincs kedvezmény, vagy ingyenesség? Vagy ez a kedvezményes ár? Bocsi, pár éve már nem követem. Esetleg ha nem menzás lenne?
Bocsi a beleszólásomért! Csak hátha segíthetek.
15-ös voltam.
15
Ha az iskolában kap kaját akkor minek neki kajapénz? Amúgy elmegy oké de a gyerektartásnak nem az a célja hogy MINDEN a gyerek körül felmerülő költséget az apa álljon. Felezitek a költségeket. És mert te szórod a pénzt a gyerekre ész nélkül azt megint csak nem kötelessége finanszírozni.
Nálunk 70et fizet a lányom után és 70et a fiam után. O se nagyon foglalkozik velük, lanyom 14 fiam 11 éves, 2 hetente Felhivja őket és néha elviszi ide oda, viszont ha kell valami azt megveszi és unnepekkor mindig elviszi őket magához. Nálunk sose volt probléma a gyerektartas összege. Én se vagyok szegeny és ő se, mindig is jól keresett, így sose panaszkodott hogy sok neki. Eleve, úgy ismertem meg mint a főnököm.
Problémázz mindenképpen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!