Elit gimnázium gólyatáborában lehet számítani szexre/fiú-lány viszonyokra, alkoholra, cigarettára stb.? Ti elengednétek a fiatok?
Elit és egyébként erős gimnáziumról van szó, de a városunkban pont arról lehetett az elmúlt években hallani, hogy a legelőkelőbb gimnáziumokban voltak elég szabad szellemű bulik voltak stb. Azt is lehetett hallani, hogy a legelőkelőbb gimik sokkal kevésbé konszolidáltak, mint a szakközepek, gyengébb gimik, szakiskolák.
Mire lehet majd nyár végén/ősz elején számítani? Elengednétek a fiatokat (amúgy tipikus jófiú, úriember, egy rossz szót nem lehetett rá hallani)?
Gimis gólyatáborban nem hiszem, hogy ilyen lenne, legalábbis szex, cigi az sajnos lehet előfordul.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy tényleg komoly, hogy a gimis gólyatáborban a 14 évesek között a szex az ilyen általános dolog, akkor már tényleg nem tudhatom hova süllyedhetünk még…
A gólyatáborban általában 8-16 ágy van egy szobában és külön vannak fiú és külön lány szobák. Szóval majd elküldik az összes többi ott lakót?
Nem hotelbe mennek bakker.
Én egyetemi gólyatáborban jártam, és feltételezem hogy nem lehetetlen összehozni, hogy valakik kettesben maradjanak, de ahhoz ott böszme sokan vannak hogy mégis lehessen.
Vagy gondolod mindjárt csoportos szexszel indítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!