Mit szoktatok csinálni rajzórán? Mit rajzoltok? IDÉN
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 20:24
11/32 anonim válasza:
elsőben volt dupla rajzom, őszintén szólva elég időpocsékolás volt... nem sok értelmes dolgot csináltunk, nem is emlékszem miket kellett rajzolni, csak arra hogy jóó párat nem csináltam meg, mert elég hülyeségek voltak. arra viszont jó volt, hogy beszélgessünk :D17/L
13/32 A kérdező kommentje:
dejó...választhattatok :(
2010. szept. 14. 14:21
14/32 anonim válasza:
Egy témát kapunk...Legutoljára nyári élményt kellet :)
15/32 anonim válasza:
Első félévben kémia van rajz helyett (heti 4 kémia) félév után pedig 3 kémián lesz és egy rajzunk.
Tavaj sok mindent kellett csinálnunk, a kör kezepébe vázát gyümölcsöt stb. tett és ki amilyen szemszögből látta olyanból kellett grafikát rajzolni.
16/32 anonim válasza:
Eddig csak azt rajzoltuk le hogy mit csináltunk a nyáron..de ha akarod leírhatom minden héten hogy mit csinálunk xD
13/L
17/32 anonim válasza:
nekünk képregényt kellet csinálni egy tárgyról-.-" én egy kavicsot csináltamXD
18/32 anonim válasza:
előző voltam meglegtöbbször nem csinálunk semmit az elöttem ülő fiu szokta bámulni a mellem 45 percen keresztülXD
19/32 A kérdező kommentje:
19.11...k_rvanagy xDDDDDD
amúgy 18:07.. leírhatod xD
2010. szept. 14. 19:32
20/32 anonim válasza:
19.11 es vagyok és komoly így meg az óra menete és a tanár meg szarik rá :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!