Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez miért van? Blalblalblla

Ez miért van? Blalblalblla

Figyelt kérdés
Régen sokat vettem tini magazinokat ( Bravo Girl , IM ) . De 1 hónapja nem vettem meg egyiket se és valahogyan jobban vagyok . Régen amikor vettem ezeket akkor önbizalom hiányom volt , nem találtam magam szépnek , csak a külsőségek számitotak stb...Amióta nem veszem mintha jobb lenne az életem . Ez miért van ?
2010. szept. 7. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
mert ezek a lapok tele vannak azzal,hogyan kell kinézni öltözni stb,tömik az ember fejét a hülyeséggel
2010. szept. 7. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ez érdekes. :D Én annak ellenére, hogy olvasom az IM-et, tisztában vagyok azzal, hogy nem nézek ki jól, de ettől még vagyok valaki. :D Van önbizalmam. Nálam nem az Im-től függ. :D

15/l

2010. szept. 7. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
én vettem az IM-et régebben is, és ahogy mostanában olvasom már jobban megértem mit miért írnak, és nem arról szól (legalább is az IM) hogy hogy kellene kinézned, és ha nem ilyen az alakod eláshatod magad. valószínűleg még fiatal vagy ahhoz, hogy megértsd, hogy egy magazin írásai ne befolyásoljanak ennyire... vannak benne jó tippek, inkább azokat olvasd.
2010. szept. 7. 23:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Az IM az tényleg segit meg minden de a többi ...
2010. szept. 8. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Én nagyon szeretem őket!! Minden hónapban ha tehetem meg veszem,de ebbe a hónapban nem tehetem meg :(

De nem baj

2010. szept. 8. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Az IM az jó de a többi tejbegrízt csinál az agyadból...
2010. szept. 8. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én mindegyiket veszem,minden hónapba.Igaz az önbizalmam nem az egekbe van,de na..

14/l

2010. szept. 9. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!