Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák! Mit szólnátok, ha...

Anyukák! Mit szólnátok, ha megtalálnátok a 16 éves lányotok dildóját?

Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 15:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

Ha tuskó lesz, mondd meg neki, hogy inkább neki is veszel egyet, de nem higiénikus ugyanazt használnia.

Ha nem lakik otthon egy másik tesód, vagy apád, akkor el nem tudom képzelni, hogy jön ahhoz hogy eltegye.

2021. nov. 30. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
17%
Azért egy 16 éves kamasz még nem felnőtt. Csak azoknak mondom, akik itt liberáliskodnak, hogy óó ez az ő magánügye, az anyának kb. semmihez semmi köze. Amíg gyerek és én tartom el, addig van hozzá közöm, hogy a gyerekem mikor hol kivel mit csinál, mire költi például a tőlem kapott pénzét... Nevetséges, hogy ma már csak a gyerekeknek vannak jogaik a szülőknek nem. Tilos bemenni a gyerek szobájába, tilos belenézni a telefonjába, tilos ezt tilos azt. Szégyen.
2021. nov. 30. 17:39
 13/31 anonim ***** válasza:
87%

12!

Neked pontosan ezért nem való gyerek.. a mai világban ha így állsz a gyerekedhez, ne csodálkozz ha utálni fog, titkolózni fog, netalán függővé válik a konzervatív, semennyire sem rugalmas anyja / apja miatt.

2021. nov. 30. 17:41
 14/31 anonim ***** válasza:
88%
12es Jézusom, remélem nincs gyereked és nem is lesz.
2021. nov. 30. 17:49
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
12-es, èn kb. 3 èves koràtòl a gyerekemnek kopogok, mielőtt benyitok a szobàjàba. Alap, hogy tisztelettel kell kezelnj egy gyereket is, mint egy felnőttet. Mièrt ne lehetne dildòja, hasznaljon uborkàt?!? Az meg nonszensz, hogy nekiadsz pènzt, aztàn el akarod dönteni, hogy mire költi. Akkor adtàl is meg nem is.
2021. nov. 30. 17:51
 16/31 anonim ***** válasza:
96%

Hát, ez pedig baromira a magánügye. Ugyanúgy ahogy a 16 éves fiad ágya mellett ha találsz 20 tonna zsepit sem fogod hátrakötözni a kezét, meg papneveldébe küldeni, ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy egy 16 éves lány milyen hivatalosan is arra alkalmas segédeszközzel szórakoztatja magát. Nem arról van szó, hogy hazaállít egy nap, hogy terhes vagyok, és a ti pénzetekből fogom felnevelni. Álljon már meg a menet. Ha meg akarom szabni a gyerekemnek, hogy mire költheti a zsebpénzét, akkor inkább nem adok neki, hiszen nem kötelező. Ilyen egyszerű. De onnantól, hogy ezt a szülő kiadta a kezéből ne szóljón bele, amíg nem drogot vagy cigit vesz a gyerek például. A dildó nem káros az egészségre vagy a jövőjére.

Üdv, egy nem kimondottan liberális beállítottságú ember.

2021. nov. 30. 17:52
 17/31 anonim ***** válasza:
9%

Jaj Istenem... Nem azt mondtam, hogy a gyerekemnek megtiltom, hogy a tudtom nélkül levegőt vegyen. Megint kifacsarjátok, amit mondok. Vannak végletek. Nem azt mondom, hogy napi szinten be kell menni és fel kell túrni a gyereknek a szobáját, vagy napi szinten ellenőrizgetni kell a telefonját, hogy mit csinál, kivel beszél, de ha valami esetleg gyanús, akkor nehogy már nekem szülőként ne legyen jogom utána járni. Dildótól függetlenül írtam.

Az meg hogy ebből a 3 mondatomból egyből azt kívánjátok, hogy remélitek sosem lesz gyerekem, az nem engem minősít, hanem titeket. Egyébként van már gyerekem, most akkor szerintetek mi legyen, adjam örökbe, mert 3 mondatból leszűrtétek, hogy alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre?

Senkit nem akartam megbántani, és marhára félreértettétek amit írtam, lehet h nagyon sarkosan fofalmaztam, nem tudom. Csak nekem kicsit durva, hogy itt elvileg felnőtt nők, anyák biztatnak arra egy 16 éves gyereket, hogy ha "tuskó" lesz az anyja, akkor csak keményen pofázzon neki vissza, mert az anyjának nincs joga kb. semmihez...

2021. nov. 30. 20:07
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Te forgatsz ki mindent. Nem arról szól a kérdés, hogy joga van-e bármihez. Arról van szó, hogy a dildójához meg a maszturbálásához van-e bármi köze. Márpedig ahhoz nincs. Nem tudom te mi a bűbánatról beszélsz, de mi egy műbrokiról.
2021. nov. 30. 20:10
 19/31 anonim ***** válasza:
92%

Nem vagyok anyuka, de ebben a helyzetben nem csináltam volna semmit, mintha észre sem vettem volna, nem hoznán fel a dolgod.

Majd írd meg mi lett végül, kíváncsi vagyok.

2021. nov. 30. 22:13
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes kérdés, mert én sem tenném szóvá, de ha fürdőszobában találnám meg, nyilván elraknám, mert még ha a sajátom lenne sem akarnám ott nézegetni, nemhogy másét. Mondjuk ha biztosan tudom, hogy a tied, akkor a szobádba tettem volna.
2021. nov. 30. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!