Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondjam, hogy nagyon zavar,...

Elmondjam, hogy nagyon zavar, hogy folyton nálunk lóg egy barátnőm?

Figyelt kérdés

Ő 20 éves, én 17, szülők által lettünk jóban.

Amerikában nőtt fel, eddig évente párszor találkoztunk, ha jöttek haza látogatóba rokonokhoz. Aztán itt kezdte el az egyetemet Budapesten, nemrég lettünk nagyon jóban... Korábban mondjuk ha itt voltak 2-3 hetet, találkoztunk kétszer. Most naponta kétszer, meg folyton itt van, vagy hív magához, most pl. azt találta ki, hogy miért nem költözök oda hozzá, úgyis van egy vendégszobája és hogy mennyire egyedül érzi magát, az úgy nekem is jó lenne, mert a gimimhez közel lakik és anyáéknak nem kéne kocsival hozni-vinni, péntekenként meg HAZAJÖNNÉNK. Próbáltam kibújni alóla, hogy azért ez nem így megy, a szüleim se mennének bele, erre hogy akkor majd holnap beszél ő az anyámmal, biztos bele fog menni. Engem meg kb a szorongás fog el csak a gondolattól is, hogy mi együtt lakjunk. Így is itt van reggel is, mert hogy jaj beszalad egy kávéra, mielőtt suliba megyek, vagy eljön ide kocsival és sétáljunk a környéken egyet a kutyájával. Délben már ír, hogy pontosan mikor is végzek, mert kísérjem el ide, menjek vele amoda, vagy csak menjek fel hozzá és filmezzünk. Ha mondom, hogy nem jó, mert tanulnom kell, vagy "muszáj otthon legyek" (csak hogy valahogy kibújjak a közös program alól), akkor az a válasz, hogy nem baj, akkor majd eljön hozzánk ő. Ilyenkor mondom, hogy de tanulnom kell, dolgom van etc., amire a válasz, hogy nem zavarja, majd segít, meg csendben lesz...

És igen, tényleg csendben van, de engem akkor is zavar sokszor már a jelenléte is, én nem vagyok ennyire társaságkedvelő, szeretek magam lenni.

Szüleimmel amúgy nagyon jól kijön, az anyám folyton mondja, hogy mennyire a szívébe lopta magát. Én meg ilyenkor tök rosszul érzem magam hogy ennyire szabadulnék tőle, de nekem ez a nonstop legyünk együtt, aludjunk együtt, mindent együtt csináljunk nagyon sok. Most is az van, hogy szeretné, ha tavasszal ha megy a szüleihez ki, utazzak vele. Ugye a covid miatt ez nagyon nagy kérdőjel, nem is szívesen mennék, hogy ott tényleg 24/7 együtt legyünk... Meg én tavasszal érettségizem, addig szeretnék még egy felsőfokú nyelvvizsgát is, szóval nem igazán lesz 2-3 hetem utazgatni vele. Ezt mondtam is, és kb sírt, hogy de ő nagyon szeretné, ha vele mennék, meg hogy amíg kint lesz, biztos elfelejtem és alig fogunk beszélni...

Szerintetek beszéljek erről a szüleimnek, vagy túlreagálom?

2021. nov. 29. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, le kéne állítani, de lehet sértődés nélkül nehéz lesz, ha ennyire nem érzi, hogy sok vagy neki.
2021. nov. 29. 22:13
 2/10 A kérdező kommentje:

Már arra is gondoltam, hogy velem van a gond.

Pl. egy barátnője szeptemberben szült, ő meg rögtön odaköltözött hozzájuk 1 hétre, hogy "babázzon" (vidéken élnek). Nekem már ez is fura volt, mert pl. ha én beteg vagyok, nem igénylem, hogy valaki még itt legyen a nyakamon, nemhogy még úgy, hogy egy újszülött gyerekem is van... De akkor is ha videochateltünk, nem úgy tűnt, hogy a barátnőjét, vagy neki a férjét ez zavarná.

2021. nov. 29. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ja
2021. nov. 29. 22:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy vámpír. :D Jézusatyaúristen
2021. nov. 29. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképp. Tapintatosan, de határozottan közöld vele, hogy bár szeretsz vele lenni, de neked ez túl sok, te igényled azt is, hogy néha egyedül legyél, nem szeretnéd minden szabad percedet vele tölteni és az összeköltözést se tartod jó ötletnek.
2021. nov. 29. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már így leírva is sok... Volt egy ilyen barátnőm gimiben, ráadásul osztálytársak voltunk. Hát az lett a vége, hogy másfél évig nem szóltunk egymáshoz. Nem normális, ha valaki így rátelepszik a másikra. Szerintem neked nincs szükséged ilyen barátnőre. Mondd meg neki, hogy neked ez nem járja. (Tuti meg fog sértődni, de hát istenem.) Anyukáddal lehetnek öri barik, ha neki ennyire bejön.
2021. nov. 29. 23:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem iszonyúan magányos. Próbálj másokat bemutatni neki, hátha bepasizik vagy lesz egy saját korú barátnő.
2021. nov. 29. 23:32
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Elmebeteg
2021. nov. 29. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Uhh vannak ilyen emberek.

Volt egy lány egy ismerősöm barátnője és ugyanezt akarta eljátszani velem. Nem is ismertem de ismerős megadta neki a számom és felhívott beszélgetni, meg elakart jönni úgy hogy kicsi gyerekem van...

A fąsz kivan az ilyen ragadós emberektől.

Nem kell neki válaszolj, hogy mikor végzel. Mondd meg neki, hogy egyedül is szeretnél lenni, és kicsit sok. Megsértődik, igen, de így a helyes.

2021. nov. 30. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ez a barátnő, mondd azt, hogy,egyedül is akarsz lenni, egyedül akarsz tanulni és hazudd azt, hogy van egy pasid, így bármikor lesz egy alibid, hogy vele vagy. Egyébként én fiatalon szerettem az állandó társaságot, de ez nekem is sok. Normális embernek kell magánszféra is.
2021. nov. 30. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!