Hogy mondjam meg itthon, hogy terhes lettem?
21 éves vagyok. Tudom, felnőtt, azt csinál, amit akar... De ez nem ennyire fekete és fehér.
Még egyetemre járok, a szüleim támogatnak emiatt anyagilag teljes mértékben (meg vizsgaidőszakban érzelmileg is). Tőlük van mindenem, amim van.
És az az igazság, hogy egy hirtelen fellángolás miatt ez a baba valamennyire tervezett volt, vagyis egy ideig nem szedtem be a gyógyszeremet és mást nem is használtunk védekezésként. Rossz időszak volt az nagyon nekem, a párkapcsolatunknak és azt hittem, hogy ez a jó megoldás, "hátha sikerül" alapon. Kb egy kéthetes időszakról beszélünk, nem gondoltam, hogy rögtön baba lesz belőle, mások hónapokig, vagy akár évekig próbálkoznak. Ezért sem lenne szívem abortuszra menni, a párom meg egyenesen szeretné a babát (nem tud a gyógyszeres incidensről).
Bonyolult helyzet, tudom. De köszönöm, ha elolvasod és segítesz a válaszoddal!
(igen, biztosan terhes vagyok, mert 10 tesztből 10 pozitív lett mind a két reggel)
"Az egyetlen gyerekük vagyok, el nem tudok képzelni olyan szituációt, hogy ők elforduljanak tőlem."
Akkor mi a kérdés? Te már eldöntötted, hogy úgyis eltartanak, majd az unokával együtt.
Nem kell eltartaniuk, de amiket itt egyesek írnak, az szörnyű.
Ki lenne képes elfordulni a saját gyerekétől?
Meg hogy a "pasim" pénzeli a saját gyerekét... Hát úristen, ilyen még biztos sosem volt a világtörténelemben.
De kérdező, most akkor mi itt a kérdés? Ha tudod, hogy úgyis eltartják majd helyetted a gyereked, akkor minden izgulsz?
Komolyan nem értem.
#26 h jovok en ahhoz h korhoz kossem v legalizaljam v tiltsam?
Akkor erdemes szerintem, ha el tudod tartani a sajat jovedelmedbol. Tekintettel arra h te vagy a legbiztosabb pont az eleteben.
Igen, kérdező, egy jó szülő sok mindent megtesz a gyerekéért. Ez alap. De ezzel visszaélni meg pofátlanság. És ha van egy csöpp esze a szülőnek, akkor amikor elkezdenek visszaélni a jóindulatával és a szeretetével, akkor meghúzza a határokat.
Az, hogy te az ő kontójukra csinálsz gyereket DIREKT 21 évesen, munkanélkilüként, nulla tapasztalattal, nulla értékkel a munkaerőpiacon, hogy majd ők úgyis segítenek, "mer' az a természetes', az több mint undorító.
Ahogyan az is undorító, hogy a pasid háta mögött csináltattad fel magad.
Neked nem gyerek való, hanem munka meg gerinc. De úgy látom, kár beléd minden szó, neked ez így jó, ahogy van, a gyerek meg majd elszenvedi az érzelmileg defektes anyja viselkedését, meg nevelését.
Nem is az a jövőképem. :)
De sokan úgy állítják be, hogy én "munkanélküli" vagyok, és biztos egész nap csak a lábamat lógatom, meg unatkozom. Közben nem, egyetemen tanulok, nappali képzésen. Higgyétek el, ez simán felér egy napi 8 órás munkával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!