Szülők,felnőttek ti mit gondoltok, hogy egy 17-18 éves kamasz fiú elegánsan öltözködik?
Figyelt kérdés
Zakó, ing , nyakkendő , cipő , tehát ugymond az elegánsabb vonalat követi..
Ez szerintetek valamilyen szinten pozitiv tulajdonság, hogy valamilyen szinten add magára?
2021. nov. 23. 20:57
11/12 anonim válasza:
Igen. Ez a baj ezzel. Hogy ez a korosztály bizony nevetségesnek tartja ezt a megjelenést. Ha lilára festi a haját vagy darkos lesz, akkor is lesz egy réteg aki baratkozni fog vele, de öltönyös csoport a tinik között nincs. Nem menőnek tartják majd hanem bohócnak és kiközösítik. Nem engedném a gyerekemnek. Legyen piperkőc, adjon magára, de a korosztályának megfelelően. Ne felnőttként haragudjon majd rám amiért kiengedtem igy és hagytam nevetség tárgyává válni.
12/12 anonim válasza:
Én nő vagyok. Nem mondanám hogy elegáns vagyok, de szerény visszafogott, hosszú/hosszabb szoknyában járó nő vagyok. El sem hinnéd de tiniként (mivel imadtam a rock zenét) punkosabb csajos vonalat követtem! 😅
Egyébbként klassz, tetszik ez az elegáns stílus is. A nyakkendőt mindennapra elhagyhatod, de ha tetszik, akar bohém mintákkal is feldobhatod az öltözéked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!