Hány órá felmentést igazolhat a szülő tesi alól?
Elképzelem a szituaciot:
Tisztelet tanítónő!
Mucuska ma nem tornázik, mert fáj a lába.
A masodik orara elmulik?
Nálunk pl nincs ilyen megkötés.
Lányom 8.as, igen fájdalmas és sok a mensijeha megjön neki. Emiatt ugy döntöttünk, minden alkalommal felmentést írok. Emellett még volt plusz 2 alkalom. Ha mindenből le van osztályozva, a tanar szó nélkül engedi
Szerintem amelyik tanár ilyesmin szívózik az egy farok. Biztos vagyok benne hogy néhányan csak kihasználják a rendszert, de ott vagyok pl én, akinek 11 évesen jött meg, és 8 napig tartott, az első 3 napban volt rá példa hogy elájultam, nem igazán tudom miért, de rengeteget véreztem, gondolom nem segített, meg annyira fájt hogy összegörnyedve sírtam, és rengetegszer átáztam a friss betétet. Anyukám kicsit értetlenül állt ezek felett mert neki sose fájt, és sose volt ilyen erős.
Na ilyennel tesizni? Kösz nem. Így is volt rá példa hogy haza kellett menjek az iskolából, mert simán ülés közben átáztam.
Hát nekem szerencsém volt.Férfitanárunk volt, de ha valaki nem havi tízszer hivatkozott a menstruációjára, akkor simán elfogadta csak úgy bemondásra is(szülői igazolás nélkül) hogy a nehéz napokon nem szeretnénk tornázni.
Viszont a nem hoztam felszerelést ,otthonfelejtettemért járt minden alkalommal a 45 perc bordácsfalon lógás:D
Nálunk nincs ilyen.
Orvosi igazolás kell.
A kisfiam az évnyitó napján törte el a csuklóját és két hete kezdett el tesizni.
Négy hétig volt rajta a gipsz. Igazolást adott a doki az sztk-ban ami 6 hétről szólt. A tanárnő nem engedte utána, hogy tesizzen. Azt mondta, hogy még pihentesse a csuklóját.
Amikor én jártam iskolába nekünk egy hónapban egy alkalom lehetett amit a szülő írt be az ellenőrzőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!