Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most akkor szerintetek mit...

Most akkor szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tavaly a suliba jött egy új fiú,évfolyamtársam.Akkor költöztek a városba,és pont a velünk szembe lévő házba.Mellettük lakik az én legjobb barátnőm,aki az ő osztálytársa,így amikor ugyanannyi óránk volt együtt jártunk busszal haza.Beszélgettünk,hülyéskedtünk ilyenkor,nagyon rendes srác,és irtó helyes.Rengeteg lánynak tetszik,és én azt gondoltam hogy huu velem biztos nem fog járni.És most is azt gondolom.Olyan november fele el kezdett nyomulni,hosszú percekig csak úgy nézett,amikor megkérdeztem mi van elpirult és hebegett valamit.Egyszer msn-en beszélgettünk a szerelemről,és mondta,hogy van egy lány akit ő nagyon tudna szeretni de a lány nem engedi.Nem kérdeztem rá,ki az.Egész évben vele meg a barátnőmmel járkáltunk haza és sokat beszélgettünk msn-en,majd jött a nyár,én 1,5 hónapra elutaztam még az évzáró előtt,nagyon jól éreztem magam,eszembe se jutott.Aztán amikor hazajöttem,egyszer szembe jött az utcán.Elmentünk egymás mellett,köszöntünk,és kész.Onnantól kezdve nagyon hiányzott,csak rá gondoltam,szörnyű,leírhatatlan érzés volt..Kiírta msn-re azt,hogy:Nem is gondoltam,hogy ennyire hiányzik.De nem beszéltem vele,vagy május óta,most elkezdődött a suli,ha ott vannak a haverjai nem köszön,csak ha nincsenek,de az egyik haverja szerint miattam őrlődik.Én nem fogok rá nyomulni,azt az egyet nem,szerintetek mit csináljak??Még magammal sem tisztáztam hogy mit szeretnék tőle,vagy hogy szeretnék e egyáltalán valamit,és nem is tudom most sem.
2010. szept. 3. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csinálnék semmit.Ha akar valamit hozza a tudomásomra.

Az olyanokkal akik a haverok előtt nem köszönnek,amúgy meg jópofiznak nem is szabad foglalkozni,mert ha járni fogtok akkor is ezt fogja csinálni.

2010. szept. 3. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:
igen én is pont erre gondoltam...szégyenli,gáz neki,de ha nincsenek ott köszön meg minden
2010. szept. 3. 22:29
 3/5 anonim válasza:
beszéld meg vele msn-en :)
2010. szept. 3. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért nem beszélsz vele msnen???

Valószinűleg tetszettél neki,és azt várta,hogy vissza kérzdezz,hogy ki az a lány?És majd akkor bevallja neked.

Valoszűlegazért nem köszön neked a haverjai előtt ,mert a haverjai tudják a sztorit és nem akar "égő" lenni,hogy ő közben köszönget neked.

Én a helyedben megbeszélném vele a dolgot konkrétan,hogy azt hallottad,hogy bejöttél neki!Ez igaz??

És majd alakul a dolog,de ha emg nem akarsz vele járni akkor meg hagyd a csudába.

2010. szept. 4. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

beszéld meg vele

anyám...

2010. szept. 4. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!