Rubik kocka?
Figyelt kérdés
Ti kit tudjátok rakni?2010. szept. 3. 18:45
21/41 anonim válasza:
12:03 vok
15:36:Hát a videosmart.hun tanultam és onnan a halado modszert tom teljesen de a profit nem nagyon tom csa a pll-elt :)))
13/f
22/41 anonim válasza:
Hát én azt nem tudom, csak név alapján ismerem őket(meg persze ha elmondod, hogyan csináltad, úgy is).
23/41 anonim válasza:
ausztriában vettünk egy hagyományosat 5 euróért. jó szar volt. 5 perc múlva tönkrement.
24/41 anonim válasza:
Utolsó, sajnos valóban elég silány hamisítványok vannak, ráadásul 5 euróért elég drága is...
25/41 anonim válasza:
kitudom, csak sok idő. legalább 10 perc.
26/41 anonim válasza:
Ja!! 2 percig próbálkozok vele, aztán szétszedem az egészet és 10 perc múlva megint a régi formájában van :D
28/41 anonim válasza:
Nektek komolyan 10 perc meg ilyenek összerakni darabokból? :D
29/41 anonim válasza:
A 2 percig, utána szétszedős vagyok :) Hát elsőként összerakni fél óra volt, de most már csak 10 perc :) Kivéve, amikor az egyik kis kocka máshova esik le, és 5 percig keresgélem xD
30/41 anonim válasza:
Sajnos nem tudom kirakni:S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!